Aquest cap de setmana es celebra la Fira de la Botifarra de La Garriga , una fira que promociona la cansaladeria local i els productes agroalimentaris de qualitat de la comarca del Vallès Oriental. Entre les diferents propostes …
Segueix llegint »Si us agraden els pastissos de formatge, benvinguts a aquest blog!. En trobareu un munt de receptes de pastissos de formatge, la majoria dolços, per també de salats: amb xocolata, sense xocolata, amb fruita, amb verdures....Els p…
Segueix llegint »Aquest cap de setmana hem fet una visita molt especial a Monells, al Baix Empordà. No ha estat la típica visita a una granja lletera, on pots veure les instal·lacions i pots donar de menjar als vedells. Ha estat una visita molt d…
Segueix llegint »El cafè i la xocolata combinen de meravella i la recepta que us porto avui ho demostra. Agradarà tant als amants del cafè com als de la xocolata. I és que el sabor del cafè potencia el sabor del cacau i fa que aquest bescuit, hum…
Segueix llegint »Com passa el temps....Ja fa un any des de l'última vegada que vaig penjar una recepta d'un bundt cake, el de xocolata i oli d'oliva. Massa temps sense fer un d'aquests deliciosos pastissos de molla esponjosa i un…
Segueix llegint »Avui us porto un petit tresor, la recepta de la Coca de ratafia de la meva neboda Marta. La vaig provar i de seguida li vaig demanar la recepta, perquè era dels dolços més bons que mai havia tastat: una coca deliciosa que se'…
Segueix llegint »Sota el lema "De Temporada, Millor. Més Saludable, Més Saborós" , l'Associació Gremial d'Empresaris Majoristes de Fruites i Hortalisses de Barcelona (AGEM) presenta anualment tres campanyes, hivern-primav…
Segueix llegint »De la unió de dos artesans tortosins, Xocolata Creo i Lo Gambusí , va néixer la cervesa Creo, una cervesa artesana d'alta fermentació i graduacio alcohòlica, de color negre intens, tipus Stout Imperial, elaborada amb set tip…
Segueix llegint »Aquest matí s’ha presentat a la segona edició de Qualla Barcelona , la mostra de formatges artesans catalans. Organitzada per l’Associació d’Elaboradors i Formatgers de Catalunya, juntament amb ExpoGestió, es farà a l’antiga Esta…
Segueix llegint »Fullejant una revista de cuina vaig trobar la recepta de la Flor de sobrassada i porro. La recepta em va agrada molt però no tant la combinació d'ingredients, encara que de seguida em va venir al cap substituir-los per uns in…
Segueix llegint »