Nova guia "De Temporada, Millor" amb receptes de la xef Carme Ruscalleda

Sota el lema "De Temporada, Millor. Més Saludable, Més Saborós", l'Associació Gremial d'Empresaris Majoristes de Fruites i Hortalisses de Barcelona (AGEM) presenta anualment tres campanyes, hivern-primavera, tardor i estiu, per la promoció dels productes de cada una d'aquestes estacions. Aquesta setmana ha presentat la nova guia "De Temporada, Millor" Març-Juny.


Són uns mesos extraordinàriament rics en hortalisses, gràcies a les darreres hortalisses de l'hivern que s'allarguen fins a la primavera, com els festius calçots i les carxofes, i els propis vegetals del despertar de la primavera, com les faves, els pèsols, els espàrrecs, els rossinyols... 

La guia, a banda d'informar sobre quines són les fruites i verdures de la temporada, descobreix alguns aspectes d'elles que potser ens sorprendran ( saps que són els micacos? o bé que si menges els nabius en la seva temporada natural, no tenen gens ni mica d'acidesa?).

La nova Guia Receptari Març-Juny 2022 compta a més amb un convidada d'excepció, la xef Carme Ruscalleda. La guia recull 6 receptes amb calçots i carxofes, pèsols i faves originals de la gran xef catalana, així com consells per aprofitar bé les hortalisses d'hivern. 

Pots descarregar la guia aquí.