Després de dos anys, avui ha tornat a la Plaça Major de Vic la tradicional festa de Dijous Llarder organitzada per Osona Cuina . Després que l’any passat només es va poder fer una versió “Per emportar” de la festa, enguany han c…
Segueix llegint »Ja sabeu que sóc molt fan del forn: plats saborosos amb poca feina i sense embrutar gaire. Si sou dels que us fa una mica de respecte us aconsello el llibre de la Carme Ruscalleda "La màgia de la cuina". És un llibre im…
Segueix llegint »Durant els caps de setmana del mes de febrer teniu l'oportunitat de descobrir oficis artesans com l'assecatge d'embotits o l'elaboració d'oli amb molí de pedra, a Guimerà, a la comarca de l'Urgell. Una de …
Segueix llegint »La recepta que us porto avui va començar sent una recepta d'aprofitament per donar sortida a uns calçots cuits que van sobrar d'un dinar i un parell de lloms de lluç que voltaven pel congelador. Després s'ha convertit…
Segueix llegint »La recepta del pa d'espècies que us porto avui us enamorarà si sou fans de l'espècies. Es tracta d'un pa amb un intens sabor a mel i espècies, molt aròmatic, típic de països com França i Alemanya. És molt fàcil de pre…
Segueix llegint »Contribuir a la millora de la sostenibilitat ambiental, econòmica i social de la ramaderia familiar a Cantàbria, Catalunya, Euskadi i Navarra és el principal objectiu del Projecte de transformació sostenible de la ramaderia famil…
Segueix llegint »A l'hivern, el que més ens ve de gust per sopar són sopes i cremes de verdures. I aquests dies, de baixes temperatures, encara més. Per això us porto avui la recepta d'una sopa d'all, ceba i xampinyons, que es prepar…
Segueix llegint »El proper divendres 22 de gener s'inaugura la 5ª Mostra Internacional de Pastisseria de Sant Vicenç dels Horts . Durant tot el cap de setmana Sant Vicenç dels Horts torna a ser la capital internacional de la pastisseria. A la…
Segueix llegint »Avui us porto una recepta que vagi descobrir l'any passat per Nadal i que aquest any he tornat a repetir. L'ingredient principal de la recepta és la pinya, en concret, la pinya baby, molt fàcil de trobar als mercats duran…
Segueix llegint »Bon Any Nou a tothom! Comencem el 2022 amb una recepta fàcil, lleugera i deliciosa: Llom de bacallà amb salsa de llimona. La recepta la podeu tenir prepara en uns 20 minuts i el resultat és un plat amb molt de sabor, ja que pórta…
Segueix llegint »