Bon Any Nou a tothom! Comencem el 2022 amb una recepta fàcil, lleugera i deliciosa: Llom de bacallà amb salsa de llimona. La recepta la podeu tenir prepara en uns 20 minuts i el resultat és un plat amb molt de sabor, ja que pórta all, llimona, comí i pebre vermell dolç.
Podeu elaborar la recepta amb peix fresc o congelat. Si feu servir peix congelat, compte a l'hora de descongelar-lo. El millor és fer-ho a temps, deixant el peix a la nevera, tancat en un recipient amb una reixeta per que el líquid regalimi mentre el peix es va decongelant. Altres opcions ràpides són fent servir aigua freda o al microones. Aquí us deixo l'enllaç a una publicació al respecte que us pot interessar. Cal tractar el millor possible els ingredients per poder assaborir un bon plat a taula.
Ingredients per a 2 persones:
- 2-4 talls de llom de bacallà, depenent de la mida
- 75 ml de suc de llimona (2-3 llimones)
- 75 ml d'oli d'oliva verge extra
- 25 grams de mantega fosa
- 80 grams de farina blanca
- 1/2 culleradeta de comí
- 1 culleradeta de pebre vermell dolç
- 2 grans d'all picats
- julivert fresc
- un pessic de sal
La recepta original és de The Mediterranean dish.