Faci fred o calor a casa sempre venen de gust les amanides amb fruita. Acompanyades de fruits secs, formatges i una salsa agredolça, són irresistibles. Us relaciono els ingredients que he fet servir per fer aquesta amanida de poma amb vinagreta de mel i mostassa. Les quantitats les deixo al vostre gust.
Si us agraden les amanides plenes de color, sabor i textures, al blog en trobareu un munt de idees, com l' amanida d'espirals de remolatxa i pastanaga amb vinagreta de taronja, la de fruites amb agredolç de mel de taronger , la d 'espinacs frescos amb taronja i fonoll o la de patates amb mostassa, entre d'altres.
Ingredients:
- mesclum de diferents tipus d'enciams, escarola, fulles d'espinacs...
- poma vermella, també podeu combinar poma vermella i verda
- llavors de magrana
- formatge de rul·lo de cabra
- panses o altres fruites deshidratades
- nous o altres fruits secs
Per la vinagreta, ingredients aproximats per persona:
- dos cullerades d'oli d'oliva verge extra
- una cullerada de vinagre de poma
- una culleradeta de mostassa a l'antiga
- dues culleradetes de mel de taronger
- sal i pebre negre mòlt
Comencem fent la vinagreta. El més còmode és posar tots els ingredients dintre d'un pot amb rosca, tancar el pot i sacsejar-lo fins que tots els ingredients estiguin ben integrats. Reservarem la vinagreta a la nevera fins al moment de fer-la servir. 
L'amanida no us recomano preparar-la amb antelació. L'ideal és tenir preparats tots els ingredients i muntar el plat poc abans de portar-lo a taula. Els ingredients frescos és millor tenir-los a la nevera fins al moment de fer-los servir, especialment a l'estiu.
Per muntar el plat, fem un llit amb el mesclum d'enciams, escarola i espinacs. Distribuïm per sobre la resta d'ingredients com a la foto, i per últim, els amanim amb la vinagreta - enrecordeu-vos de tornar a mesclar els ingredients abans d'abocar-la sobre el plat-.
I bon profit!
 






 
 
