Bescuit de crema de formatge

Aquesta setmana es queixaven a casa de que feia dies que no preparava un bescuit per sucar a la llet. Doncs aquest cap de setmana n'he preparat un perfecte per sucar a la llet, menjar-lo sol o amb una presa de xocolata. Un bescuit de crema de formatge, esponjós i molt saborós. 

Si us agrada això de sucar a la llet, al blog trobareu unes quantes receptes com el bescuit de llet condensada, la coca d iogurt, el bescuit d'oli d'oliva o la coca de magdalena , molt fàcils de fer i amb ingredients que segur tenir al rebost.   

Ingredients: 

  • 300 grams de sucre blanc
  • la ratlladura de dues taronges
  • 170 grams de mantega amb textura pomada
  • 4 ous mida M
  • 220 grams de formatge en crema tipus Philadelphia
  • 80 grams de suc de taronja
  • 280 grams de farina per rebosteria
  • 1 cullerada de Maizena
  • 1 culleradeta d'impulsor químic tipus Royal
  • un pessic de sal
Encenem el forn, a dalt i a baix, a 180º.

Ratllem la pell de les dues taronges i les espremem. 

En un bol gran aboquem el sucre i la ratlladura de les taronges i els mesclem amb els dits per aromatitzar el sucre. Afegim la mantega pomada i amb l'ajuda d'una batedora de varetes la mesclem amb el sucre fins aconseguir una crema. Afegim els ous, un a un, sense parar de batre. Aboquem el formartge en crema i continuen batent els ingredients fins que quedin ben integrats. 

Mesclem en una altre bol els ingredients secs: la farina, la Maizena, l'impulsor químic i la sal. Els tamisem abans d'abocar-los en el bol gran. Ho fem en tres tongades, afegint entre mig el suc de taronja. Quan no quedi cap grumoll aboquem la massa dins d'un motlle per fer plumcakes d'un 28 centímetres, prèviament folrat amb paper d'enfornar, i el fiquem al forn 50 minuts i fins que al punxar-lo amb una broqueta, aquesta surti neta. 

Deixem que el bescuit es refredi uns 10 minuts abans de desemmotllar-lo.Quan s'hagi refredat una mica més retirem el paper i deixem que s'acabi de refredar del tot sobre una reixeta.