Sota el nom de #Safrania365 l'oficina de Turisme de Montblanc organitza al llarg de l'any tot un seguit d'activitats al voltant del món de la gastronomia i els productes de proximitat. Presentacions de productes, maridatges, demostracions de cuina, mercat de productes de proximitat, activitats culturals....tot un seguit de propostes per a totes les edats per promocionar els productes agroalimentaris elaborats a la Conca de Barberà.
Un dels productes que s'elabora a la Conca és el safrà, que dóna nom a aquesta proposta gastrocultural #safrania 365, degut a la importància que aquest conreu va tenir en la història de la comarca. Justament una de les activitats organitzades aquest any ha estat una plantada de safrà amb la col·laboració d'Aromís, un projecte que va néixer al 2008 amb la il·lusió de tornar a produir safrà a la Conca de Barberà, com s’havia fet des de l’època medieval. El Safra de la Baixa Segarra, amb mercat a Santa Coloma de Queralt i amb Rocafort de Queralt com a principal localitat productora, era considerat un dels millors i més cars del món per la seva aroma i el seu sabor.
A Aromis conreen safrà en ecològic, certificat per la CCPAE, i també d'altres espècies de plantes aromàtiques i condimentaries, amb les que, ja sigui a partir de la pròpia planta assecada com a partir dels olis essencials que obtenen mitjançant destil·lació, elaboren productes com olis i vinagres aromatitzats i d'altres condiments culinaris. A la seva pàgina web tenen una botiga on line on podeu comprar tot els seus productes, inclòs el safrà. Entre els seus principals clientes Aromis compta amb restaurants amb estrella Michelin d'arreu del territori.