Batut de meló i menta

Què et trobes que no saps que fer amb aquell tros de meló que fa dies que es passeja pel frigorífic? Doncs te'n vas a Pinterest, remenes una mica i segur que trobes una idea que t'agrada. I de Pinterest surt aquest batut de meló i menta, amb iogurt grec i llima, dolcet i súper refrescant, que us animo a que proveu de fer a casa, per que la recepta no pot ser més fàcil de preparar!

Ingredients per una persona o dos (tenint en compte que surten uns 400 ml de batut aprox.):
  • 300 grams de meló fred sense pell ni llavors
  • 1 iogurt grec ensucrat de la Fageda
  • 1 llima
  • unes quantes fulles de menta
En el got de la batedora de ma posem el meló tallat a trossos, unes quantes fulles de menta -reservant unes quantes per decorar-, un iogurt grec ensucrat de La Fageda, i la pell ratllada i el suc d'una llima i batem tots els ingredients fins aconseguir la consistència que més ens agradi. Servim ben fresc decorat amb la menta. Si voleu que sigui més dolç podeu afegir mel o xarop d'atzavara al vostre gust.