Batut de meló i menta

Què et trobes que no saps que fer amb aquell tros de meló que fa dies que es passeja pel frigorífic? Doncs te'n vas a Pinterest, remenes una mica i segur que trobes una idea que t'agrada. I de Pinterest surt aquest batut de meló i menta, amb iogurt grec i llima, dolcet i súper refrescant, que us animo a que proveu de fer a casa, per que la recepta no pot ser més fàcil de preparar!

Ingredients per una persona o dos (tenint en compte que surten uns 400 ml de batut aprox.):
  • 300 grams de meló fred sense pell ni llavors
  • 1 iogurt grec ensucrat de la Fageda
  • 1 llima
  • unes quantes fulles de menta
En el got de la batedora de ma posem el meló tallat a trossos, unes quantes fulles de menta -reservant unes quantes per decorar-, un iogurt grec ensucrat de La Fageda, i la pell ratllada i el suc d'una llima i batem tots els ingredients fins aconseguir la consistència que més ens agradi. Servim ben fresc decorat amb la menta. Si voleu que sigui més dolç podeu afegir mel o xarop d'atzavara al vostre gust.

6 comentaris:

  1. Absolutament refrescant!!! ♥
    Petons guapa!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Per aquestes latituds en necessiten de begudes ben refrescant...he,he! Petonets!

      Elimina
  2. Jo faig el meló amb menta com a postre. Tallo el meló a trossos, incorporo unes fulles de menta tallades ben petites, una cullarada de mel jubt amb unes gotes de suc de llimona. Queda francament bó i va bé quan el meló no és excessivament dolç.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Unes postres ben refrescants! I sense làctics! En prenc bona nota! Salut!

      Elimina
  3. M'encanta!! aquesta tarda aniré a comprar llimes i em faré un berenar súper súper bo!! un petonàs maca!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ja m'explicaràs si t'ha agradat la combinació! Petonarros!

      Elimina