Poder deixar el dinar preparat abans de marxar de casa i al tornar, només haver-lo de portar a taula és una meravella. Si teniu aquest pla per avui, la recepta d'aquesta amanida de cigrons us anirà de fàbula. A més podeu fer plat únic perquè és una amanida molt complerta.
Si us agraden els llegums, al blog trobareu delicioses receptes d'amanides com la de llenties, carbassó i ametlles, l'amanida de mongetes blanques amb vinagreta de mostassa, la de llenties i arròs o l'amanida capresa de cigrons.
Si voleu saber com preparem a casa els pebrots escalivats, a la recepta de la melmelada de pebrot trobareu la recepta.
Ingredients per a 4 persones:
- 400 grams aprox de cigrons cuits escorreguts
- 1 ceba de Figueres o un parell de cebes tendres
- pebrots vermells escalivats
- tomàquets tipus cirerol
- formatge feta
- oli d'oliva verge extra
- mitja llimona
- vinagre
- orenga i alfàbrega
- mel
- sal i pebre negre mòlt