ExpoCheese Bcn, Fira del Formatge Català

Si t'agraden els formatges artesans reserva a la teva agenda els dies 19 i 20 de setembre, perquè es celebra a la ciutat de Barcelona la Fira ExpoCheese! la Fira del Formatge Artesà Català. Una fira on podràs degustar una àmplia varietat de formatges artesans i emportar-te'ls a casa, comprant-los directament al productor. I si no pots anar, no pateixis, perquè la Fira del Formatge Català també es celebrarà virtualment. I és que també podràs comprar els teus formatges artesanals preferits, directament al productor i sense intermediaris, des de la web de Firesvirtuals.cat, del 15 i fins al 19 de setembre.


A la Fira del Formatge Català presencial, que es celebrarà el 19 i 20 de setembre a l'Estació del Nord de Barcelonas, s'aplicaran tots les mesures per complir els protocols vigents de seguretat i prevenció sanitària davant el covid-19. Per això, encara que l'entrada és lliure, l'aforament estarà limitat a 200 persones. A banda de comprar, a la fira també podràs tastar els teus formatges preferits mitjançant un servei de tiquet degustació: per 10 euros es podran degustar 6 formatges a escollir. Aquí pots consultar els productors participants.

Si vols fer les teves compres des de la fira ExpoCheese virtual, ho pots fer des del lloc https://firesvirtuals.cat/fira-del-formatge-catala/ , els dies 15, 16, 17, 18 i 19 de setembre, durant les 24 hores del dia. A més, tindràs un horari d'atenció al públic: de 11 a 19 hores. En aquest portal visualitzaràs els diferents expositors participants i els lots especials que comercialitzaran per la fira. La compra la realitzaràs directament al productor. La modalitat virtual de la fira ExpoCheese està confirmada en la seva totalitat independentment de l’eventual anul·lació de la modalitat presencial.

ExpoCheeseBcn, la Fira del Formatge Artesà Català vol esdevenir una cita anual per degustar les elaboracions dels formatgers artesans catalans a la capital catalana i rodalies en format fira-mercat, amb venda directa del productor, degustació i promoció de formatges catalans de mans dels propis elaboradors i productors. La fira està organitzada per Expogestió, una empresa catalana amb una experiència de més de quaranta anys gestionant fires, mercats i esdeveniments gastronòmics de tot tipus, i compta amb el suport d’ACREFA, l'Associació Catalana de Ramaders Elaboradors de Formatge Artesà i la col·laboració del programa Benvinguts a Pagès, la Gastroteca i Firesvirtuals.cat.

I recorda que Firesvirtuals.cat té previstes pròximament altres fires virtuals de productes de les Terres de l'Ebre, de cerveses artesanes, de carn ecològica, d'oli, d'artesania....Segueix el seu perfil a les xarxes socials per estar-ne informat. @FiresVirtuals