"Sense Límits". El vi solidari de la cooperativa Agrícola de Corbera d'Ebre.

Davant la impossibilitat de celebrar la quarta edició de la festa “Tots Sumem!”, que havia de tenir lloc el passat 13 de juny, arran de la pandèmia de la covid-19, l’Agrícola de Corbera d’Ebre manté el seu compromís amb el desenvolupament social de l’entorn impulsant una acció amb el lema “Si tu ajudes, tots sumem!” per promocionar el vi solidari “Sense Límits”. La recaptació íntegra es destinarà a l’Associació Jeroni de Moragas de Móra d’Ebre que acompanya persones amb discapacitat intel·lectual i del desenvolupament,  proporcionant i gestionant els suports necessaris per atendre les seves necessitats en totes les etapes de la seva vida.


La cooperativa de Corbera d’Ebre ha tornat a fer una edició inicial de 3.000 ampolles de vi solidari, elaborat amb garnatxa blanca 100% i acollit a la Denominació d’Origen Terra Alta. La dissenyadora de Móra d’Ebre, Adriana Monclús, ha estat l’encarregada d’il·lustrar l’etiqueta d’enguany amb una aquarel·la feta amb la tècnica del lettering.

La iniciativa de la cooperativa Agrícola de Corbera d’Ebre ha comptat amb la participació solidària de Josep Roca del Celler de Can Roca, Jeroni Castell del Restaurant Les Moles, Ruth Troyano, periodista i sommelier, Eva Vicens, directora dels Premis Vinari, Anna Vicens, presidenta de l’Associació Catalana de Sommeliers, i artistes del món de la música com Joan Dausà, Cesk Freixas, Montse Castellà, Carlos Brull i Manu Ruiz de La Soul Machine, Miquel del Roig, Aitor Cugat de Xeic!, Xavi de la Iglesia i Oriol Aymat de Blaumut, Oriol Vives de Setrill, Manel Zaera de La Lira Ampostina, Joan Peres, Lluc Bosch i Cesc Planas dels Panxuts Beerband, Paco Cortiella de Gra Fort i els propis usuaris del Jeroni de Moragas.

Josep Pere Colat, president de la cooperativa de Corbera d’Ebre, explica que “malgrat l’actual situació que estem patint amb l’afectació de la covid-19, la il·lusió que envolta aquest projecte es manté viva i destaca la solidaritat de tothom qui ha col·laborat en el vídeo promocional a qui agraeix la seva valuosa participació.”

La recaptació aconseguida amb la venda del vi solidari i els actes que van tenir lloc en l’edició del 2019 va ser de 17.436 euros.


Les ampolles del vi “Sense Límits” estan disponibles a la botiga on-line de la cooperativa , on hi ha la possibilitat d’adquirir el pack solidari de 6 ampolles, que inclou una samarreta de regal, o bé per unitats.

Clicant aquí pots veure el vídeo promocional.