Gaudeix dels Wine Bar dels cellers de la DO Pla de Bages

Aquest estiu sis cellers de la DenominaciĆ³ d'origen Pla de Bages ofereixen l'opciĆ³ de Wine Bar per tastar els seus vins a copes. Una bona manera de conĆØixer elaboradors del territori mentre gaudeixes de paisatges de vinya en entorns espectaculars.

Els cellers de la DO que participen en aquesta proposta sĆ³n Abadal, Espai Artium, El Mas de Sant Iscle, Collbaix - Celler el MolĆ­, Oller del Mas i Fargas-Fargas. L’opciĆ³ de Wine Bar ja esta consolidada en alguns cellers com Espai Artium i Mas de Sant Iscle mentre que d’altres s'estrenen, com Fargas-Fargas i Collbaix- Celler el MolĆ­. A mĆ©s, alguns incorporen a l’oferta concerts de petit format i mĆŗsica en directe.

AixĆ² passa en un context on la mirada cap els productes de la terra ha estat rellevant els darrers mesos. L’aposta pel turisme local i l’oportunitat de donar nova oferta turĆ­stica a la poblaciĆ³, el contacte directe amb el productor, i la ubicaciĆ³ en espais a l’aire lliure i en contacte amb la natura, han estat clau.


Us mostrem a continuaciĆ³ els horaris dels Wine Bar. No obstant, us recomanem fer-ne un
seguiment a travƩs de les xarxes socials ja que poden sofrir canvis:

Espai Artium (ArtƩs) @cavesartium
Matins:
De dilluns a divendres de 9h a 13:30h
Dissabtes i diumenges de 10h a 15h
Tardes:
De dilluns a dijous de 18 a 22h
Divendres i dissabtes de 18 a 23h

Abadal (AvinyĆ³) @vinsabadal
De dilluns a diumenge de 10 a 15h
De dijous a dissabte de 18 a 22h

Collbaix - Celler El MolĆ­ (Manresa) @collbaix
Dijous, divendres i dissabtes de 18 a 22h
Dissabtes amb reserva prĆØvia

Fargas-Fargas (Salelles) @fargasfargas
Dissabte i diumenge de 11 a 14h

Oller del Mas (Manresa) - La Terrassa del Celler @ollerdelmas
De dijous a diumenge de 18 a 22h

Mas de Sant Iscle (Sant FruitĆ³s de Bages) @celler_massantiscle
De dilluns a divendres de 17 a 22h
Dissabtes i diumenges d'11 a 15h i de 17 a 23h

De manera puntual, i per a donar a conĆØixer les diferents iniciatives, s’ha creat el Passaport Wine Bar que agrupa els cellers amb Wine Bar de la DO Pla de Bages. La promociĆ³ consisteix en que a tots aquells que durant l'estiu passin pels 6 wine bars tindran d'obsequi una ampolla de vi. El passaport els serĆ  entregat en qualsevol dels cellers i caldrĆ  segellar-lo a cadascun dels cellers, completant-lo abans del 31 d'agost.

A banda de les opcions de Wine Bar, la DenominaciĆ³ d’Origen Pla de Bages ha elaborat una Guia amb totes les activitats d’enoturisme, horaris i establiments on tastar els seus vins durant aquest estiu 2020, que pots consultar aquĆ­.