Gaudeix dels Wine Bar dels cellers de la DO Pla de Bages

Aquest estiu sis cellers de la Denominació d'origen Pla de Bages ofereixen l'opció de Wine Bar per tastar els seus vins a copes. Una bona manera de conèixer elaboradors del territori mentre gaudeixes de paisatges de vinya en entorns espectaculars.

Els cellers de la DO que participen en aquesta proposta són Abadal, Espai Artium, El Mas de Sant Iscle, Collbaix - Celler el Molí, Oller del Mas i Fargas-Fargas. L’opció de Wine Bar ja esta consolidada en alguns cellers com Espai Artium i Mas de Sant Iscle mentre que d’altres s'estrenen, com Fargas-Fargas i Collbaix- Celler el Molí. A més, alguns incorporen a l’oferta concerts de petit format i música en directe.

Això passa en un context on la mirada cap els productes de la terra ha estat rellevant els darrers mesos. L’aposta pel turisme local i l’oportunitat de donar nova oferta turística a la població, el contacte directe amb el productor, i la ubicació en espais a l’aire lliure i en contacte amb la natura, han estat clau.


Us mostrem a continuació els horaris dels Wine Bar. No obstant, us recomanem fer-ne un
seguiment a través de les xarxes socials ja que poden sofrir canvis:

Espai Artium (Artés) @cavesartium
Matins:
De dilluns a divendres de 9h a 13:30h
Dissabtes i diumenges de 10h a 15h
Tardes:
De dilluns a dijous de 18 a 22h
Divendres i dissabtes de 18 a 23h

Abadal (Avinyó) @vinsabadal
De dilluns a diumenge de 10 a 15h
De dijous a dissabte de 18 a 22h

Collbaix - Celler El Molí (Manresa) @collbaix
Dijous, divendres i dissabtes de 18 a 22h
Dissabtes amb reserva prèvia

Fargas-Fargas (Salelles) @fargasfargas
Dissabte i diumenge de 11 a 14h

Oller del Mas (Manresa) - La Terrassa del Celler @ollerdelmas
De dijous a diumenge de 18 a 22h

Mas de Sant Iscle (Sant Fruitós de Bages) @celler_massantiscle
De dilluns a divendres de 17 a 22h
Dissabtes i diumenges d'11 a 15h i de 17 a 23h

De manera puntual, i per a donar a conèixer les diferents iniciatives, s’ha creat el Passaport Wine Bar que agrupa els cellers amb Wine Bar de la DO Pla de Bages. La promoció consisteix en que a tots aquells que durant l'estiu passin pels 6 wine bars tindran d'obsequi una ampolla de vi. El passaport els serà entregat en qualsevol dels cellers i caldrà segellar-lo a cadascun dels cellers, completant-lo abans del 31 d'agost.

A banda de les opcions de Wine Bar, la Denominació d’Origen Pla de Bages ha elaborat una Guia amb totes les activitats d’enoturisme, horaris i establiments on tastar els seus vins durant aquest estiu 2020, que pots consultar aquí.