Pollastre Cajun amb pebrots al forn

Des de que vaig descobrir la barreja d'espècies Cajun, que s'han convertit en un ingredient habitual a la cuina de casa. I és que aporten molt de sabor a la més simple de les elaboracions. Un exemple del que us dic és la recepta que us porto avui. Són uns pits de pollastre fets al forn amb pebrots de colors. Inicialment la proposta no té cap gràcia. Però afegeix unes culleradetes d'espècies Cajun i una mica de formatge en crema tipus Philadelphia i tindràs preparat en un moment un deliciós plat ple de sabor i color. I només embrutaràs la safata del forn.


Ingredients:
  • 4 pits de pollastre no massa grans
  • 2 pebrots de colors (vermell i groc)
  • 4 culleradetes d'espècies Cajun o una mica més si us agrada el picant
  • 2 culleradetes d'all en pols
  • 100 grams de formatge en crema tipus Philadelphia
  • 100 grams d'una mescla de formatges ratllats, emmental, cheddar...
  • oli d'oliva verge extra

Encenem el forn a dalt i a baix a 200º

Tallem els pebrots en rodanxes fines. Les posem dins d'una safata per anar al forn amb un rajolí d'oli i les enfornem 15 minuts. Traiem la safata del forn i baixem la temperatura a 190º. Distribuïm els pits de pollastre per sobre els pebrots. Els condimentem amb les espècies Cajun i l'all en pols i després els cobrim amb el formatge en crema. Per últim, repartim per sobre el pollastre el formatge ratllat.

Fiquem la safata al forn uns 25 minuts. Passat aquest temps, posarem uns minuts el gratinador per que el formatge es dauri. Servirem els pits de pollastre coberts amb les rodanxes de pebrot.

Vigileu el temps de cocció de la carn. Depenent de la mida i del gruix dels pits de pollastre podem necessitar més temps de forn. En cas de dubte, punxeu la carn. Si el suc surt transparent la carn està feta; si surt rosa, li cal més temps de cocció.


Recepta inspirada en el blog Julia's Album.