Fira Virtual de Vins i Caves del 16 al 20 de juliol

Aquesta setmana arriba la segona edició de Fires Virtuals, aquesta vegada dedicada als vins i caves del nostre país.

El portal de Fires Virtuals va néixer per convertir-se en l'aparador per la venda de petits productors i artesans de casa nostra i oferir així al consumidor final l'oportunitat de trobar l'autenticitat dels productes d'una fira sense haver-s'hi de desplaçar.

Després de la bona acollida de la primera edició dedicada als formatges i embotits artesanals, Fires Virtuals torna amb una fira dedicada als vins i caves catalans. I és que a Catalunya tenim moltíssims cellers i bodegues que han fet del vi i el cava el seu estil de vida. Fires Virtuals et vol mostrar algunes d’aquestes famílies i col·lectius que s’allunyen dels grans processos industrialitzats per oferir propostes compromeses amb el territori, la gent i l’entorn.

Entra en l'edició de Fires Virtuals i gaudeix dels vins i caves de la ma dels seus veritables protagonistes. Ara més que mai, necessitem reforçar models comercials de proximitat on es posi en valor l’economia local com a eix social de transformació i convivència.


La Fira Virtual de Vins i Caves es celebrarà del 16 al 20 de juliol. Podràs realitzar les teves compres directament al productor des de la seva botiga on line les 24 hores durant tots el dies de la fira. A més, de 11 a 19 hores hi haurà un horari d'atenció immediata i personalitzada. Aprofita els descomptes exclusius que aquests oferiran durant els dies de la fira virtual. Recorda que l'accès a Fires Virtuals és gratuït i no cal registrar-se ni facilitar cap dada personal.

En aquesta segona edició de Fires Virtuals han confirmat la seva participació: Celler Batea, HeriCamps, Cal Teixidor, Celler La Botera, Canals i Munné, Celler Vidbertus, Eco Setrill Bodegues Naturals, Celler Cooperatiu Gandesa i Papet del Mas.

Segueix Fires Virtuals a les xarxes socials per estar informats de les properes fires. I recorda que al setembre podràs comprar els millors formatges catalans a l'edició virtual de la Fira SayCheese.



Fires Virtuals està organitzada per Expogestió, una empresa que pórta més de quaranta anys gestionant fires, mercats i esdeveniments gastronòmics de tot tipus. Entre les fires que gestionen trobareu la Fira de la Candelera de Molins de Rei, La Fira de Sant Isidre de Viladecans, la Fira i Festes de Primavera de Sant Feliu de Llobregat, La Fira de la Puríssima de Sant Boi de Llobregat, La Fira de Novembre i la Temps de Vi de Vilanova i la Geltrú, La Fira de l’Espàrrec de Gavà, La Fira de primavera de Martorell, etc…