Fires Virtuals: L'esperit i els productes de les fires catalanes, a la xarxa!

Arran de l'estat d'alarma decretat el passat 13 de març pel covid-19, les xarxes socials s'han convertit en l'aparador per la venda dels petits productors i elaboradors artesanals del nostre país. Seguint aquesta línia, neix el portal www.firesvirtuals.cat, per oferir al consumidor final l'oportunitat de trobar l'autenticitat dels productes d'una fira sense haver-s'hi de desplaçar.


La creació d'aquesta web permet continuar donant servei de venda directa independentment de si la fira es suspèn, complementa la venda a la fira presencial amb una oferta virtual, i genera un calendari estable i constant de fires temàtiques.

Al portal de Fires Virtuals veuràs l'agenda de les properes fires virtuals, els diferents expositors que hi participaran, i els seus productes específics per cada fira. Cada fira virtual tindrà una durada determinada, durant la qual el visitant podrà entrar i comprar les 24 hores durant tots els dies de la fira. A més, de 11 a 19 hores hi haurà un horari d'atenció immediata i personalitzada. El consumidor es posarà en contacte directament amb cadascun dels expositors i farà la compra des de la botiga on line de cada productor, aprofitant els descomptes exclusius que aquests oferiran durant la fira virtual.

L'accès a Fires Virtuals és gratuït i no cal registrar-se ni facilitar cap dada personal.

La primera fira virtual comença demà dia 11 de juny. La Fira Virtual d'Embotit i Formatge estarà en marxa fins al 15 de juny, i durant aquests dies podreu comprar directament al productor embotits i formatges artesanals. Els elaboradors d'embotits casolans que hi participaran són: Bosch i Casals, Can Gaburra, Embotits de Planoles i Embotits Pedragosa. De formatges artesans, trobareu La Païssa, Mas Claperol, Tros de Sort, Cal Quitèria, Mas RoviraSant Gil d'Albió.


A la pàgina web trobareu també informació sobre les properes fires virtuals que s'estan preparant, sobre vins i caves, cerveses artesanes, olis, formatge català o productes de les Terres de l'Ebre.

Fires Virtuals està organitzada per Expogestió, una empresa que pórta més de quaranta anys gestionant fires, mercats i esdeveniments gastronòmics de tot tipus. Entre les fires que gestionen trobareu la Fira de la Candelera de Molins de Rei, La Fira de Sant Isidre de Viladecans, la Fira i Festes de Primavera de Sant Feliu de Llobregat, La Fira de la Puríssima de Sant Boi de Llobregat, La Fira de Novembre i la Temps de Vi de Vilanova i la Geltrú, La Fira de l’Espàrrec de Gavà, La Fira de primavera de Martorell, etc…