Fires Virtuals: L'esperit i els productes de les fires catalanes, a la xarxa!

Arran de l'estat d'alarma decretat el passat 13 de març pel covid-19, les xarxes socials s'han convertit en l'aparador per la venda dels petits productors i elaboradors artesanals del nostre país. Seguint aquesta línia, neix el portal www.firesvirtuals.cat, per oferir al consumidor final l'oportunitat de trobar l'autenticitat dels productes d'una fira sense haver-s'hi de desplaçar.


La creaciĂ³ d'aquesta web permet continuar donant servei de venda directa independentment de si la fira es suspèn, complementa la venda a la fira presencial amb una oferta virtual, i genera un calendari estable i constant de fires temĂ tiques.

Al portal de Fires Virtuals veurĂ s l'agenda de les properes fires virtuals, els diferents expositors que hi participaran, i els seus productes especĂ­fics per cada fira. Cada fira virtual tindrĂ  una durada determinada, durant la qual el visitant podrĂ  entrar i comprar les 24 hores durant tots els dies de la fira. A mĂ©s, de 11 a 19 hores hi haurĂ  un horari d'atenciĂ³ immediata i personalitzada. El consumidor es posarĂ  en contacte directament amb cadascun dels expositors i farĂ  la compra des de la botiga on line de cada productor, aprofitant els descomptes exclusius que aquests oferiran durant la fira virtual.

L'accès a Fires Virtuals Ă©s gratuĂ¯t i no cal registrar-se ni facilitar cap dada personal.

La primera fira virtual comença demĂ  dia 11 de juny. La Fira Virtual d'Embotit i Formatge estarĂ  en marxa fins al 15 de juny, i durant aquests dies podreu comprar directament al productor embotits i formatges artesanals. Els elaboradors d'embotits casolans que hi participaran sĂ³n: Bosch i Casals, Can Gaburra, Embotits de Planoles i Embotits Pedragosa. De formatges artesans, trobareu La PaĂ¯ssa, Mas Claperol, Tros de Sort, Cal Quitèria, Mas RoviraSant Gil d'AlbiĂ³.


A la pĂ gina web trobareu tambĂ© informaciĂ³ sobre les properes fires virtuals que s'estan preparant, sobre vins i caves, cerveses artesanes, olis, formatge catalĂ  o productes de les Terres de l'Ebre.

Fires Virtuals estĂ  organitzada per ExpogestiĂ³, una empresa que pĂ³rta mĂ©s de quaranta anys gestionant fires, mercats i esdeveniments gastronĂ²mics de tot tipus. Entre les fires que gestionen trobareu la Fira de la Candelera de Molins de Rei, La Fira de Sant Isidre de Viladecans, la Fira i Festes de Primavera de Sant Feliu de Llobregat, La Fira de la PurĂ­ssima de Sant Boi de Llobregat, La Fira de Novembre i la Temps de Vi de Vilanova i la GeltrĂº, La Fira de l’EspĂ rrec de GavĂ , La Fira de primavera de Martorell, etc…