KYLATT, el nou projecte del Molí d'Alcanó (grup Fruits de Ponents) i el xef Oriol Ivern

La setmana passada es va presentar al restaurant Hisop de Barcelona, del xef amb una estrella Michelin Oriol Ivern, el nou oli verge extra de categoria superior de L'Or de Ponent, KYLATT.

L'Or de Ponent és la marca de l'oli d'oliva verge extra que elabora el Molí d'Alcanó, del grup cooperatiu Fruits de Ponent. Amb KYLATT, Fruits de Ponent dóna un valor afegit a l'oli que s'elabora a les Garrigues, posant també en valor el territori i projectant-lo a nivell internacional.


Per aconseguir-ho, Fruits de Ponent ha comptat amb la col·laboració del Xef Oriol Ivern que s'ha implicat des de l'inici en el projecte, amb la selecció de les olives arbequines de determinats camps d'Alcanó i de diferents tipus de cultiu, de secà i de regadiu, per aconseguir un oli fruitat verd, picant en boca i amb un amarg i dolç equilibrat. Un oli amb aromes que recorden l'herba tallada, amb notes d'ametlló o fonoll o nou verda, o de verdures de fulla, així com tocs clars d'ametlla, que defineixen la dolçor en boca dels olis d'Arbequina.

El seu caràcter afruitat, gràcies a la selecció de les olives molt abans de l'inici de la campanya, fan que KYLATT sigui un oli ideal per acompanyar plats de carn i peix, i també per potenciar els sabors en plats fornejats o en fregits suaus. Igualment és ideal per tastar-lo sol, i així apreciar la seva essència.


KYLATT és la unió de la millor selecció d'olives arbequines dels camps d'Alcanó, l'expertesa dels tècnics del Molí d'Alcanó i la passió per la gastronomia del Xef Oriol Ivern.

Per la propera campanya, les persones que comprin aquest oli podran gaudir de "L'experiència KYLATT", amb un seguit d'avantatges com, per exemple, poder visitar els camps on es recol·lecten les olives amb que s'elabora aquest oli de categoria superior, o ser dels primers en tastar el nou oli maridant-lo amb plats d’alta cuina. Una experiència oleoturística única per gaudir dels sabors del territori.

Podeu adquirir KYLATT per internet, des de la pàgina de Fruits de Ponent i de l'Agrobotiga d'Alcarràs, o bé físicament a les agrobotiges d'Alcanó i Alcarràs.