Nova edició del Fira Tapa Pota Blava i Carxofa Prat al Prat de Llobregat

Els dies 13, 14 i 15 de desembre es celebra la 46a edició de la Fira Avícola del Prat, amb el Pota Blava com a protagonista. I per tercer any consecutiu, el Fira Tapa Pota Blava i Carxofa Prat tornarà a ocupar una de les naus de la Ricarda, la antiga granja lletera reconstruïda, situada al Parc Agrari del Baix Llobregat.

Una nau de 600m2 acollirà l'espai gastronòmic, on es donarà protagonisme a la cuina basada en els productes locals i a la marca gastronòmica #ElPratDegustal. A la terrassa del Fira Tapa trobareu diferents estands de difusió del turisme amb vocació sostenible que es desenvolupa al Prat i també de divulgació del valor del producte local.

Les estrelles de l'oferta gastronòmica local seran el pollastre Pota Blava i la Carxofa Prat, que es podran degustar en els formats clàssics, l'esmorzar de pagès, el menú de la Fira i el take away, i aquest any també amb un nou format, els platillos, degustacions més elaborades realitzades per alguns dels millors bars i restaurants de la ciutat, sota el paraigües de la marca #ElPratDegustal.


La degustació de la gastronomia local estarà acompanyada per actuacions musicals, cuina en directe i activitats per als menuts de la casa. Tampoc faltarà el lliurament dels premis a les millors tapes del QuintoTapa Pota Blava.

Tota la informació sobre el Fira Tapa Pota Blava i Carxofa Prat la trobareu a la pàgina de la Fira Avícola 2019

Ens veiem el proper cap de setmana al Prat!