2ª Calçotada Solidària de Conserver Ferrer

Els treballadors de Conserves Ferrer ja tenen a punt la 2ª Calçotada Solidària per recaptar diners per La Marató de TV3 destinada enguany a les malalties minoritàries. Aquest any l'esdeveniment es celebrarà el proper 6 d'abril.


Aquesta iniciativa es va posar en marxa l'any passat amb la finalitat de recaptar diners que es destinen íntegrament a causes benèfiques. L'any passat el destí dels fons va ser la construcció d'un nou Hospital d'Oncologia i Hematologia d'Althaia, que ara ja és una realitat, i aquest any, els diners recaptats aniran destinats íntegrament a La Marató de TV3 2019 que té com a finalitat la investigació de les malalties minoritàries.

Aquest any s'han introduït varies novetats: la jornada començarà a les 12 hores del migdia amb activitats i tallers per a nens i adults, a la pista poliesportiva El Paller de Santpedor. A les 14 hores començarà la gran calçotada. La sobretaula estarà amenitzada pel Mag Pota, un bingo solidari i més activitats fins a les 18.30 hores. La jornada culminarà amb una gran nit de concerts a la sala Stroika de Manresa.


Les activitats estan obertes a tothom, però la Calçotada Solidària tindrà un aforament màxim de 400 persones, entre nens i adults. El tiquets es podran comprar en la botiga de la Fàbrica Ferrer i tindran un preu de 8 euros per als nens i de 15 euros per als adults (el tiquet per a adult inclou també l'entrada als concerts de la sala Stroika). L'entrada del concert serà de 10 euros si es compra anticipadament i de 13 euros si es compra a la taquilla el mateix dia. També es poden comprar les entrades a través de la web de l'Stroika.

La Calçotada Solidària es possible gràcies a la feina desinteressada de l'equip humà de Ferrer, així com a la participació de moltes altres empreses que han facilitat donacions de producte, regals i altres materials, i també gràcies a gent del món de l'espectacle, associacions, voluntaris i a l'Ajuntament de Santpedor. Gràcies a tots ells aquest esdeveniment podrà recaptar un any més fons per una bona causa, com és la investigació per lliutar contra les malalties minoritàries. No hi faltis!