Torna el Fira Tapa Pota Blava i Carxofa Prat a la Fira Avícola del Prat

Aquest any la Fira Avícola del Prat de Llobregat arriba a la seva 45ª edició. Serà el segon any que s'ubica a la granja de La Ricarda, una antiga granja lletera, fet que ha permès ampliar l'espai dedicat a la Fira.

La Fira Avícola del Prat és una oportunitat única per degustar la millor gastronomia de proximitat i endur-se'n a casa productes locals com el Pota Blava amb Indicació Geogràfica Protegida (IGP) o la Carxofa Prat, l'estrella del Parc Agrari del Baix Llobregat.


La Mostra Agrícola i Ramadera, el mercat de pagès del diumenge i el Fira Tapa Pota Blava i Carxofa Prat són algunes de les principals propostes de la Fira Avícola del Prat.

I és que del 14 al 16 de desembre torna el Fira Tapa Pota Blava i Carxofa Prat al Prat de Llobregat, ubicat en una de les naus de La Ricarda, que acollirà la representació de l'oferta gastronòmica local, on el Pota Blava i la Carxofa Prat seran els protagonistes indiscutibles. Més de 20 tapes elaborades pels bars i restaurants del Prat es podran degustar durant tot el cap de setmana. També s'han organitzat els esmorzars de pagès, el menú del Consell Regulador Raça Prat i el take away Pota Blava. Tot plegat acompanyat d'altres activitats com actuacions musicals i activitats infantils que es duran a terme a la mateixa zona gastronòmica de la Fira Avícola.


Aquest any s'estrenarà l'Aula de Cuina, on les dones cuineres seran les protagonistes, com la Susana Aragón –Cèntric Gastrobar–, la Rosa Farrés –La Lluna en un Cove–, la Rosario Perales –Casa Guijarro– i la Mònica Escudero (El Comidista), que trauran tot el profit, gastronòmicament parlant, als dos productes estrella del Parc Agrari del  Baix Llobregat, el Pota Blava i la Carxofa Prat. El dissabte 15 a l'Aula de Cuina els restauradors participants al Fira Tapa cuinaran les tapes finalistes en directe i un jurat de l'Escola Hofmann escollirà la tapa guanyadora del QuintoTapa Pota Blava.

Aprofiteu aquest cap de setmana per descobrir i degustar el millor de la gastronomia local que us ofereix la Fira Avícola del Prat i el Fira Tapa Pota Blava i Carxofa Prat.