És temps de Gall i Gamba a Vilanova i la Geltrú

Del 27 de juliol al 12 d'agost a Vilanova i la Geltrú "Arriba la Festa Major. És temps de Gall i Gamba!. I és que els restaurants de Menja't Vilanova ens proposen, per la seva Festa Major, gaudir de dos dels millor productes i més representatius de la sínia i el mar, el gall de corral i la gamba vermella de Vilanova.


Menja’t Vilanova vol reivindicar un any més, amb motiu de la Festa Major, un gran clàssic de la  cuina vilanovina: el gall de corral amb gamba de Vilanova, i fer servir la seva experiència i coneixements per oferir aquest plat de Festa Major que fomenta la cuina de proximitat i de qualitat de Vilanova i la Geltrú.

La cuina és cultura i els plats típics (com els de mar i muntanya) esdevenen una tradició que Menja’t Vilanova continua tenint ben present. L’Associació de Restauradors de Vilanova i la Geltrú agrupa restaurants i empreses gastronòmiques que es caracteritzen per la qualitat i la promoció, principalment, dels productes autòctons del Garraf i el Penedès. Tenen com a objectiu oferir i divulgar el més autèntic de la gastronomia vilanovina, basada en plats mariners i de la sínia, que des de temps remots han constituït un dels valors més remarcables de Vilanova i la Geltrú. La gastronomia és actualment un motiu per fer turisme, i Vilanova i la Geltrú és un reclam turístic per la seva gastronomia, i també per la seva cultura, oci, paisatge i festes que s’hi celebren. En els establiments que formen part de Menja't Vilanova trobareu, principalment, els productes de la mar i de la sínia pescats i conreats a la zona, elaborats tradicionalment però també d’una manera més innovadora per a la vista i el paladar.

Aprofiteu la Festa Major per descobrir i assaborir Vilanova i la Geltrú.