Ingredients per a 2 persones:
- 160 grams d'espagueti
- 2 dents d'alls
- 1 bitxo vermell
- 100 grams de brots tendres d'espinacs
- formatge Grada Padano o Parmesà ratllat
- oli d'oliva verge extra
- orenga fresca, si és possible
- pebre negre mòlt
- sal
Bullim els espagueti al dente, amb aigua i sal, seguint les instruccions del fabricant.
En una paella, posem un raig d'oli i dues dents d'all picades ben fines, el xile tallat ben petit, sense les llavors, una mica de pebre mòlt i l'orenga fresca també ben picada, i ho saltegem tot uns minuts a foc suau. Quan la pasta estigui cuita, l'aboquem a la paella amb la meitat dels espinacs i el formatge ratllat i ho saltegem tot un parell de minuts, mesclant bé tots els ingredients. Servim de seguida la pasta sobre un llit d'espinacs frescos i amb una mica més de formatge ratllat per sobre.
Recepta del llibre de la Donna Hay, Sabores, Editorial Grijalbo.
Sempre ve de gust un plat de pasta amb verdures. Aquest es veu deliciós però a mi el que em té robat el paladar és el grana padano....és tan bo!!
ResponEliminaEs que no hi ha res millor qu'un plat de pasta amb verdures! Magia pura i poca feina!
ResponEliminaPetons i bona setmana,
Palmira