Batut de síndria i fruites vermelles

Com que amb aquesta calor només ve de gust beure coses fredes, ja us vaig explicar que vaig estar remenant per Pinterest buscant idees per fer batuts. A cas ens va agradar moltíssim el batut de meló i menta que vaig publicar fa uns dies, així que he continuat buscat idees per fer més batuts però, amb la síndria com a protagonista. La primera prova que vaig fer no va sortir massa bé, portava llet de coco i xarop d'auró i no em va acabar de convèncer. Però aquesta segona, sí que ha estat un èxit total: un batut de síndria amb fruites vermelles. Com recordava que a La Sirena havia comprat temps enrere fruites vermelles congelades, he tornat i he comprat un paquet i per berenar he preparat aquest batut que us recomano perquè és deliciós, naturalment molt refrescant, i molt saludable, ja que les fruites vermelles tenen molts antioxidants.

Ingredients per 400 ml aprox. de batut: 
  • 300 grams de síndria sense pell ni llavors
  • 100 grams de fruites vermelles congelades de La Sirena
  • un parell de culleradetes de sucre blanc (podeu fer servir l'endolcidor que més us agradi)
Jo he preparat el batut en una batedora de vas però també el podem fer amb una batedora de ma. Posem en el vas la síndria trossejada, les fruites vermelles congelades i ho batem tot. Tastem el batut, i si volem, l'endolcim una mica, a gust del consumidor (sucre blanc, morè, xarop d'atzavara....). El prenem ben fred.

Un batut saborós, hidratant i ple de vitamines, minerals i antioxidant!