2ª Fira de l'Oliva de Terrassa

El dissabte 2 d'abril, al barri de Ca n'Anglada de Terrassa es celebra la 2ª edició de la Fira de l'Oliva. A la fira trobareu activitats per tots el gustos: des de parades de venda d'oli, olives i productes derivats a exposicions, concerts, tallers infantils, tasts d'olis i una paellada popular.
De fet, des del dia 29 es pot visitar a la Biblioteca del Districte 2 una mostra de llibres i objectes relacionats amb el món de l'oliva i una exposició sobre el Moli d'Oli Artesà del Celler Vitícola d'Ullastrell. El mateix dia 2 s'han organitzat a la biblioteca diferents xerrades sobre la poda de les oliveres, el treball a l'olivar, la història de l'oli a la comarca i sobre els beneficis de l'oli d'oliva per la salut.

Durant el dissabte, i pels menuts, s'han organitzat diferents activitats a la biblioteca, al carrer Sant Tomàs i a la Plaça Ca n'Anglada, que conviuran amb concerts i espectacles, com la batukada matinal, el cercavila musical a càrrec de la Banda de Terrassa o el concert de Jazz "Broken Quartet meet Josep Maria Farràs".

Naturalment si parlem d'un producte com l'oliva, no pot faltar un mercat amb parades de venda d'oli d'oliva directe del productor; ni tampoc poden faltar parades de productes ecològics i de proximitat; també trobarem una representació dels comerços de Ca n'Anglada i d'entitats culturals vinculades al món de l'oliva.

A la Carpa "Aula de l'Oli" situada a la plaça de Ca n'Anglada es duran a terme a les 11, a les 12 i les 18 hores master-class per aprendre a descobrir els valors gustatius i gastronòmics de l'oli i l'oliva, a càrrec de Montserrat Martínez, enginyera agrònoma de Peccatum.

La paellada popular, la plantada d'oliveres i el concurs de llançament de pinyols d'oliva són altres de les activitats de les que podreu gaudir dissabte vinent a Terrassa. Aquí trobareu el programa de la fira.


I des del 25 de març i fins el 10 d'abril, està en marxa el II Concurs i Ruta de Tapes de la Fira de l'Oliva de Ca n'Anglada, on els establiments col·laboradors oferiran un seguit de tapes a un preu molt popular, 2,50 euros amb beguda inclosa. Podeu consultar els establiments participants en el programa de la fira.

Palmira POM ha dit...

Els caps de setmana amb tu han de ser sorprenents ;o) No hi ha temps per l'avorriment, oi? Quantes idees!
petons
Palmira