Nova edició de la Fira de la Candelera de Molins de Rei

Ja la tornem a tenir aquí: La Fira de la Candelera de Molins de Rei, una de les fires més importants del Baix Llobregat i de Catalunya. Aquest any arriba a la seva 165ª edició, carregada amb un munt d'activitat gastronòmiques.
Des d'aquest dilluns i fins dijous, a la Sala Punt de Comerç del Mercat Municipal, podrem participar en diferents sessions de tasts i maridatges: tasts d'olis, de gintònics, de cerveses, maridatges de vins amb formatges i de caves amb torrons. I a partir del divendres i durant tot el cap de setmana trobarem a la Plaça de la Llibertat la 36ª Fira de Vins i Caves, que ens permetran descobrir cellers d'arreu de Catalunya i tastar els seus vins als stands de la fira i a les diferents sessions de tasts i maridatges programades aquest any. A més a l'APP gratuïta de la Fira, podrem trobar una fitxa informativa de cada celler i de cada producte, i podreu comentar i puntuar els vins que tasteu. També aquest any, i relacionat amb el món del vi, s'han organitzat unes sessions anomenades "Experiències amb vi" on es parlarà de la relació del vi amb la màgia, la meteorologia i el cinema.


També us recomanem visitar durant el cap de setmana la Fira d'Alimentació al Passeig del Terraplé, a tocar de la Plaça de la Llibertat i de la Fira de Vins i Caves, on trobareu productors d'aquí i de fora de Catalunya, a més de les parades d'artesans repartides pel centre del poble.

La Fira de la Candelera comptarà aquest anys amb més de 900 expositors repartits en més de 50.000 m2 de via pública i es preveu que la visitin més de 300.000 persones.  En el nostre blog només parlem de gastronomia, però la Fira de la Candelera és molt més que això, és una fira multisectorial, que ,per la seva importància econòmica i social, va ser declarada per la Generalitat de Catalunya, l'any 2002, Fira tradicional d'interès nacional.

Us animem, als que encara no la coneixeu, a visitar-la aquest any, i a gaudir de totes les activitats que s'ha organitzat per a tots els públics. Podeu arribar en tren, ja que l'estació està al centre del poble i la fira s'estén pet tots els carrers de la ciutat. I si esteu a les xarxes socials, seguiu la fira per Facebook, Twiter i Instagram. Per cert, també hi ha un concurs per als instagramers #concurs165candelera.

Ens trobem a la #firacandelera.