Taller de cuina amb en Pep Nogué

Aquesta setmana hem pogut gaudir d'una sessió gastro-bloguera gràcies a l'Espai Consum de Supermercats Bonpreu i Esclat. En aquest espai, periòdicament es realitzen activitats relacionades amb el món de l'alimentació: tallers nutricionals, tallers de cuina, tast de productes.... Aquest mes ens van preparar un taller de cuina amb productes de temporada on varem tenir l'oportunitat de cuinar amb el xef Pep Nogué.

El xef Pep Nogué és un dels nostres cuiners més coneguts; col·labora en varis programes de radio, en la revista Cuina, i també l'hem pogut veure a TV3. Va estudiar a l'Escola d'Hostaleria de Girona, i va treballar com a cuiner al Celler de Can Roca. A banda d'impartir cursos i assessorar a empreses del sector, ha publicat diversos llibres de cuina com “La cuina de les terres gironines”, “Menjar bé en família per menys de 9eur” o “Tastets, 122 propostes per fer un bon aperitiu”, entre d'altres.


Les quatre receptes que es van preparar en el taller, i que després vam poder tastar van ser realitzades amb productes de temporada:
  • Magret d'ànec amb salsa agredolça de maduixots del Maresme.
  • Brou de gambes amb faves i pèsols.
  • Bombó de fuet caramel·litzat.
  • Salmó lleugerament fumat amb bròquil marinat.
Va ser una experiència que esperem poder repetir aviat!

Feu una ullada al la web de Bonpreu i Esclat per informar-vos de les activitats previstes pels propers mesos.