El pa de pessic s'elabora amb tres ingredients bàsics: ous, sucre i farina. Jo acostumo a canviar una petita part de la farina per ametlla molta; això fa que mantingui una mica millor la humitat i no s'assequi tan aviat.
Per elaborar-lo amb un motlle de 20cm ens caldrà:
- 4 ous.
- 150g de sucre.
- 130g de farina.
- 20g d'ametlla molta (si no volem posar ametlla, el farem amb 150g de farina).

Posem la massa en un motlle prèviament greixat i enfornem uns 30 minuts a 180º. Si el volem menjar sol, es pot empolsar amb una mica de sucre llustre.
Si voleu fer servir un motlle de 24 cm, necessitareu: 6 ous, 220 grams de sucre, 200 grams de farina i 20 grams d'ametlla molta.
Aquí trobareu la nostra recepta de mantega pastisseria i unes quantes idees per decorar la vostra Mona.
Aquí trobareu la nostra recepta de mantega pastisseria i unes quantes idees per decorar la vostra Mona.