Fantàstiques per acompanyar una cervesa qualsevol migdia de diumenge. A casa les fem tot sovint. Un avantatge d'aquesta recepta és totalment apta per persones que necessiten una dieta sense gluten
Per preparar la salsa:
- ½ ceba mitjana
- 15 grams de pebre vermell, meitat de dolç, meitat de picant.
- 20 grams de farina de blat de moro (tipus Maizena).
Si no teniu necessitats especials, podeu fer servir farina normal. - 250 ml de brou de pollastre
- 1 pessic de sal.
A banda preparem 3 o 4 patates mitjanes tallades a daus grans. les rentem en aigua durant una mitja hora per que perdin part del midó i les fregirem en oli d'oliva suau.
Ja només queda escórrer bé les patates, salar-les lleugerament, posar-les en un plat i afegir-hi la salsa brava que hem preparat abans i que encara hauria de ser calenta.
Una altra opció per les patates és que en lloc de fer-les fregides les podem preparar al forn com us varem explicar fa uns dies. La única diferencia, és que en aquest cas no hi posarem herbes de cap mena.
Qué guai que ens vagis fent receptetes! jajajaja.
ResponSuprimeixUna coseta, les espècies poden tenir traces de gluten, s'han de mirar marques també :)
Uix!! Aquí no coincidim pas :) perquè les que jo preparo porten salsa de tomata i maionesa!! jeje, les vaig aprendre de la meva germana i sempre més les hem fet així... però no li faria cap lleig a aquestes teves eh! ;) que la pinta és boníssima i totalment d'acord a que en un bar de tapes no hi poden faltar unes bones braves!! ptons!!
ResponSuprimeix