Comaxurros: Una bona alternativa

Fa uns dies varem anar a esmorzar a Comaxurros, una nova xurreria de Barcelona que ens ofereix un ampli assortiment de xurros. La xurreria es troba al número 562 del carrer de Muntaner, just al costat de la Pastisseria Canal, i és una visita recomanada per qui ens agrada aquesta elaboració.


Pel que fa a la qualitat dels xurros és molt bona. Segons ens diuen, són fregits en oli d'oliva verge extra i això es nota. Si ens guiem pels que nosaltres varem tastar, són al punt just. Si opteu pels xurros clàssics, els de tota la vida, us recomanem acompanyar-los amb un got de xocolata calenta. Aquí em va faltar la tassa; hagués estat molt més agradable evitar el got de plàstic en prendre la xocolata al mateix local.


També us recomanem que tasteu alguna de les moltes altres variants que ens ofereixen. Hi trobareu xurros dolços, com els de xocolata. i salats, com, els xurritos bravos; també podeu optar per xurros farcits de nata, crema, trufa, gerds, sobrassada i crema de formatge entre altres varietats.


El local es troba ben situat i amb una netedat impecable, cosa que sempre s’agraeix, amb un servei molt amable. Tot i ser confortable, pel nostre gust li falta una mica de caliu. El gran absent és el cafè; no és possible prendre un cafè amb llet ni un tallat i l’oferta es limita a cafè de filtre tipus americà. Això sí, per 30 cèntims en podreu prendre tant com vulgueu.

Si us ve de gust gaudir d’uns bons xurros, no podeu deixar de fer-hi una visita.