163ª Fira de la Candelera

El cap de setmana passat, dies 31, 1 i 2 varem poder gaudir, un cop més, de la Fira de la Candelera de Molins de Rei. Enguany s'arribava a la 163a edició d'aquesta popular fira. És, si m'ho permeteu, una de les millors fires que es celebren al nostre país i, segons tots els experts, la més rendible de totes.


 Tot i que nosaltres sempre hi anem per la seva vessant gastronòmica, en aquesta fira hi trobareu de tot: gastronomia, vins, artesania, plantes, flors i un llarg etcètera. A banda de tot el que fa referència directa al beure i menjar, també ens encanta el racó on podem trobar herbes aromàtiques, arbres fruiters i planter de tota mena.


Hem de recordar que la fira es celebra a Molins de Rei, al cor del Baix Llobregat, un indret on es produeixen verdures i hortalisses de molt bona qualitat. No podeu deixar de visitar les parades que ofereixen productes ecològics de gran qualitat.


Enguany varem tenir la sorpresa agradable de ser convidats pels organitzadors de la fira a visitar l’àrea de tast de vins. Expogestió, que són els encarregats d’organitzar la fira, ens va obsequiar amb uns tiquets per poder fer els primers tasts, cosa que els agraïm molt sincerament. Si els voleu conèixer els trobareu a Twitter i a Facebook. Naturalment, a banda dels vins, també varem poder tastar, menjar i comprar productes de totes classes.


Per nosaltres un dels grans atractius de la fira és la seva extensió així com la varietat i la qualitat dels productes que hi podem trobar vinguts de totes les contrades. Un valor afegit és tenir l'estació de rodalies a la porta de la fira, cosa que ens permet oblidar-nos del cotxe i desplaçar-nos-hi amb tota comoditat.

Ja ho sabeu, l'any vinent, per la Candelera, no podeu deixar de visitar aquesta fira que, de ben segur, gaudireu d’allò més. També us hem deixat un petit àlbum de fotos a la nostra pàgina de Facebook. Us hi esperem!