Un dissabte a Vic

Organitzat per l'Oficina de Turisme de Vic, aquest dissabte hem pogut gaudir del “Pack de Vic”,un paquet d'activitats culturals i gastronòmiques a la capital osonenca. Hi han hagut alguns canvis en el paquet que s'ofereix aquest any, en relació al de l'any passat. Aquest any les activitats comencen amb una passejada pel mercat amb una àmplia oferta del productes locals; continua amb una visita a la xarcuteria “Ca La Teresona” on ens ensenyaran a fer el nostre propi fuet. La xarcuteria elabora tots els seus productes amb carn de porcs criats de manera artesanal, a la Masia Tero, a Juneda, les Garrigues. Un cop hem acabat el nostre fuet, podrem fer seguiment de la seva curació a la fuetcam de “Ca La Teresona”.


Després al restaurant de la casa, gaudirem d'un dinar amb un bon assortit d'embotits i botifarra. Un local acollidor amb productes de bona qualitat on ens varem sentir molt bé. Un lloc que ens apuntem per properes visites a la ciutat.


El cafè el farem davant del Museu Episcopal, al qual farem una visita guiada, que finalitzarà amb la pujada al campanar romànica més alt de Catalunya, amb 45 metres d'alçada. A dalt del campanar podrem gaudir de les vistes de la plana de Vic, acompanyats per música en directe. Nosaltres vam poder gaudir de la música d’una jove clarinetista, la Irene.


 Baixant del campanar, farem una visita guiada pel centre històric de Vic. Una experiència molt recomanable, per gaudir de totes les oportunitats culturals i lúdiques que ens ofereix Vic.