Amanida fresca de pasta i espinacs al pesto.

A qui no li agradin les amanides de pasta que aixequi la ma. Les podem preparar amb els ingredients que més ens agradin. A més, a l'estiu són perfectes perquè les podem deixar preparades amb antelació. Després només cal treure-les de la nevera i servir-les a taula. 

Respecte a la recepta que us porto avui, podem coure la pasta al matí, i just abans de servir-la afegir els espinacs i els tomàquets per que estiguin més cruixents. Si no heu menjat mai els espinacs crus, us aconsello que els tasteu perquè com no els bullim, aprofitem millor tots els seus nutrients. I no patiu pel seu sabor, que és molt suau i gairebé no es percep. 


Ingredients per a 4 persones:

  • 360 grams de pasta curta, jo he fet servir fusilloni
  • un manat d'espinacs frescos
  • tomaquets tipus cirerol
  • formatge semicurat de cabra
  • salsa al pesto 

Aquí teniu els ingredients i la recepta per fer la salsa al pesto. 

Posem bullir l'aigua amb un bon grapat de sal per coure la pasta seguint les indicacions del fabricant. 

Mesclem la pasta ben escorreguda amb la salsa al pesto i deixem que es refredi a la nevera. Just abans de servir-la a taula, afegim espinacs frescos crus, el tomàquets cirerols tallats per la meitat i el formatge tallat a cubs petits, mesclem bé i servim.