Batut de magrana i gerds

Voleu un xut de vitamines? Doncs avui us porto la recepta del batut de magrana i gerds, que encara no havia publicat al blog, tot i que la recepta ja l'havia compartit a Instagram feia un parell d'anys. Com passa el temps....! 

I és que des de que vaig descobrir com és de bo el suc de magrana que cada any friso per que arribi la temporada d'aquesta súper fruita que no només ens aporta un munt de vitamines i minerals sinó també antioxidants. I per si no en tenim prou amb la magrana, afegirem gerds al batut, que també són molt rics en antioxidant. 

Amb el suc de magrana podem elaborar pastissos, com el bescuit de cacau i magrana que trobareu publicat al blog, i també podem fer salses per acompanyar amanides i carns blanques i vermelles. 


Ingredients:

  • un iogurt grec
  • una mida de iogurt de llet desnatada o semi de Llet Nostra
  • una mida de iogurt de suc natural de magrana
  • una mida de iogurt de gerds
  • una cullerada de coco ratllat, opcional
  • una cullerada de xarop d'atzavara, opcional

A les xarxes trobareu moltes maneres de pelar magranes. La que a mi en funciona millor és tallant la pell en grills i després desgranant-la amb les mans. L'esforç paga la pena. Triturem els grans i colem el suc. 

En una batedora mesclem el iogurt, el suc de magrana, la llet i els gerds. Si volem afegim coco ratllat i xarop d'atzavara per fer més dolç el batut. El servim fred.