Mini pizzetes de brie, pera i pernil

Avui, després del dinar de Nadal i Sant Esteve, em fa mandra cuinar. I el que em ve de gust és seure'm al sofa i veure una peli, d'acció o d'aquelles nadalanques ensucrades...ja veurem. Per acompanyar, unes mini pizzes. M'encanten amb pernil, brie i pera. I pels que no són massa amics de la pera, amb una mica de melmelada de tomàquet, que el contrast dolç-salat a casa sempre ens encanta. 

Algún més s'apunta?

Ingredients:

  • massa de mini pizza
  • formatge de pasta tova tipus brie
  • ceba caramel·litzada
  • pera de carn dura tipus Conference o Eliot
  • virutes de pernil del bo
  • melmelada de tomàquet
  • oli d'oliva verge extra
  • herbes aromàtiques
  • mel

Encenem el forn, a dalt i a baix, a 200º.

Pintem les mini pizzes amb una mica d'oli d'oliva. 

Cobrim la base de les mini pizzes amb ceba caramel·litzada. Després repartim per sobre la resta d'ingredients: primer posem les virutes de pernil, després el formatge brie i per últim la pera tallada en làmines, o bé, primer la melmelada de tomàquet, per sobre les virutes de pernil i per últim el formatge brie. Un toc d'herbes aromàtiques i fiquem les mini pizzes al forn uns 15 minuts i fins que el formatge s'hagi fos i estigui daurat.

Servim les mini pizzes acabades de sortir de forn. Les de pera, les decorem amb un fil de mel per sobre.