Cassoletes amb paté d'albergínia. Dues propostes per un aperitiu.

Les cassoletes són una molt bona opció per preparar un aperitiu especial sense massa complicacions. A més, per aquestes dates, és molt fàcil trobar-ne de diferentes tipus en qualsevol súper. 

Les dos propostes que us porto avui les he elaborades amb el deliciós paté d'albergínia que fan els amics de Mos de Tros, uns artesans alimentaris del Pla d'Urgell, que elaboren melmelades, conserves i acompanyaments culinaris amb productes de proximitat i qualitat, com l'oli d'oliva verge extra DOP Les Garrigues que fan servir per fer aquest paté vegetal. 

El paté, que té un suau toc fumat que el fa irresistible, està elaborat només amb albergínia, sal, pebre i oli d'oliva verge extra, i no pórta cap tipus de conservant ni colorant. 

Les dues propostes són perfectes per quasevol ocasió i es preparen en un moment. Per la primera necessitareu paté d'albergínia, formatge feta i festucs. Només cal omplir la base de la cassoleta amb el paté d'albergínia, repartir per sobre el formatge feta tallat a daus petits i decorar-lo amb festucs. 

La segona proposta l'elaborarem amb boletes de mozzarella. Omplirem la base de la cassoleta amb el paté d'albergínia, li posarem a sobre una boleta de mozzarella i la cobrirem amb salsa al pesto. Per últim, la decorarem amb uns pinyons del país. Aquestes cassoletes les podeu gratinar al forn un minut i servir-les tèbies. 


A la pàgina web de Mos de Tros trobareu tota la informació sobre els productes artesans que elaboren, i també trobareu idees per regalar per aquestes festes.