Agrobotigues.cat - La teva Agrobotiga més a prop que mai.

Coincidint amb la proximitat de la campanya de Nadal, la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) presenta la nova web Agrobotigues.cat per la comercialització on line de productes cooperatius, fomentant així la venda de productes de proximitat i la reactivació econòmica.

Amb el lema “La teva Agrobotiga, més a prop que mai”, el sector aposta per un consum sostenible i per la venda de proximitat. Una desena de cooperatives ja treballen amb la plataforma i es preveu doblar el nombre de cooperatives en el projecte en els propers mesos.

Ramon Sarroca, president de la FCAC, explica que “volem fomentar la reactivació econòmica de les cooperatives agràries i impulsar la competitivitat en la venda de productes agroalimentaris de proximitat creant un Marketplace cooperatiu per arribar a nous mercats de consumidors. La situació sanitària actual ha portat a un augment de les compres on-line i un canvi d’hàbits en el procés de compra i per això, des de la Federació, fem una aposta empresarial que complementa l’activitat tradicional del sector i dinamitza l’ocupació a les zones rurals”.

Les cooperatives que ja es troben la plataforma de venda on-line són les tarragonines Cevipe (l’Arboç), Vinícola del Priorat (Gratallops), l’Avellanera (la Selva del Camp), Cooperativa Agrícola d’Alcover i Soldebre (Tortosa); a més de la lleidatana Fruits de Ponent (Alcarràs), la gironina Cooperativa Agrícola de Garriguella i les cooperatives Agrària Plana de Vic, Agro Igualda i Agrícola Progrés-Garbí (Malgrat de Mar) de les comarques de Barcelona.

Agrobotigues.cat ofereix més de 200 referències de productes, des dels tradicionals vi, cava, vermut, most, olis i aromatitzats, a propostes d’exclusivitats i temptacions. També una varietat de fruita de temporada, conserves i sucs de fruita, llegums, verdures, hortalisses i patates que es complementen amb carn, embotits, formatges, fruita seca (ametlles, avellanes, nous), salses, olivades, olives, vinagre, cervesa i mel. Els productes es poden cercar per agrobotiga i per tipologia.

Ara més que mai, recolzem els productors del país consumint productes de cooperatives catalanes.