Albet i Noya, 5 anys col·laborant en la lluita contra el càncer de mama

Durant aquest mes d'octubre, totes les visites del celler Albet i Noya destinaran 3 euros al Grup ÀGATA, Associació Catalana de Dones Afectades de Càncer de Mama, tal com s'ha anat fent els darrers cinc anys. Aquesta acció coincidirà amb la jornada de portes obertes dels cellers del Penedès que es celebra el proper dissabte 12 d'octubre. Aquest dia, Albet i Noya oferirà visites durant tot el matí i l'entrada tindrà un cost de 3 euros, que es destinaran íntegrament a la lluita contra el càncer de mama. Cal fer reserva prèvia enviat un correu electrònic a visita@albetinoya.cat o al telèfon 682 288 548.



El vi emblema de la campanya serà, un any més, el rosat Curiosa d'Albet i Noya. Durant tot el mes d'octubre, els visitants del celler podran gaudir d'una copa gratuïta durant la seva estada així com de descomptes especials a la botiga del celler.

L’Associació Catalana de Dones Afectades de Càncer de Mama (Grup Àgata) va néixer l'any 1995 de la necessitat d’agrupar les dones afectades per la malaltia i els seus familiars. Els seus objectius són informar i donar suport a les pacients, oferir eines de rehabilitació durant els tractaments i promoure un estil de vida saludable.

Albet i Noya , pioner en el cultiu ecològic, va començar la seva aventura l’any 1978, essent el primer elaborador de vi ecològic de la Península. Actualment, disposa de més de 80 hectàrees de vinya ecològica i produeix aproximadament un milió d’ampolles. Exporta la seva filosofia i valors a més de 30 països de tot el món.