Aprima't fent dieta amb Dietbon

Hem començat un nou any ple de bons propòsits. Potser entre aquests propòsits està el de fer dieta per perdre pes. Si és així, us aconsello que ho feu bé des de bon començament. Res de dietes miracle que us prometen perdre un munt de quilos en una setmana. El que perdis ràpidament, també ho recuperaràs ràpidament.

Per a mi, i us parlo des de la meva experiència, les dietes que millor funcionen són les que et permeten menjar quasi de tot - no hi ha pitjor temptació quan estàs de règim que els aliments prohibits-, cuinat de manera variada i saludable. Ja han passat de moda les dietes que t'obligaven a menjar cada dia de la setmana la mateixa cosa, setmana rera setmana. Encara recordo la primera dieta que vaig fer, on cada dilluns havies de menjar peix blanc i verdura. També han quedat desfasades les dietes en que tot ho has de menjar cuinat a la planxa o bullit. Ara disposem de moltes tècniques culinàries amb les que es poden elaborar plats saludables i baixos en calories, que ens permeten continuar gaudint de la bona cuina i aprimar-nos al mateix temps. Més d'un de vosaltres em dirà que això és fantàstic, però que no té temps per cuinar, o li fa mandra, o no en sap...Doncs què us semblaria si us poguessin portar el menjar per fer dieta a casa? I què només l'haguéssiu d'escalfar un parell de minuts al microones, per gaudir d'un plat deliciós, saludable i baix en calories? Doncs això es el que ens proposa Dietbon, un programa per aprimar-se on t'envien el menjar preparat a casa: l'esmorzar, el dinar, el berenar i el sopar per 6 dies a la setmana - el setè dia el tens lliure, per dinar fora de casa, o amb amics, i per tenir certa autonomia a l'hora de planificar la teva dieta-. Amb Dietbon pots aprimar-te de manera saludable sense haver de cuinar. A més tens l'assessorament telefònic d'una dietista nutricionista diplomada.


Després d'haver-lo provat, el que més m'ha agradat és la varietat de plats entre els que pots elegir;  més de 50 plats, a banda de diferents opcions per l'esmorzar i el berenar, que inclouen opcions també per a vegetarians o simplement per a persones que, com jo, volen reduir la ingesta de carn. A més, pots menjar pasta, patates i llegums, aliments prohibits en altres dietes. M'han sorprès especialment els plats estofats: he trobat sempre la carn tendra i les salses lleugeres i saboroses. I és que el programa es basa en que puguis menjar quasi de tot, de manera variada i saludable, controlant la quantitat del que menges. I és que ens aprimem quan ingerim menys calories de les que gastem, per això també és recomanable fer una mica d'exercici que ens ajudarà a aconseguir els nostres objectius. Jo en una setmana he arribat a perdre més de 0,9 quilos, i això que no he pogut fer gaire exercici.


Els plats que t'ofereix Dietbon no porten additius, ni conservants, ni colorants. No fan servir oli de palma, ni edulcorants. I tampoc fan servir OMG (organismes genèticament modificats o transgènics)  Amb el programa Dietbon pots aprimar-te menjant de manera saludable amb la comoditat del menjar preparat portat a casa.

Si vols provar ara el programa Dietbon, aprofita la promoció d'un descompte del 20% quan facis la teva comanda, fent servir el codi CUINADB.


(Si tens alguna malaltia, abans de començar cap règim, consulta sempre al teu metge).