Nova edició del QuintoTapa a Sant Vicenç dels Horts

El proper 13 de setembre comença la segona edició del QuintoTapa Sant Vicenç dels Horts, on el producte local serà el gran protagonista.


El QuintoTapa és una activitat consolidada en altres ciutats de la comarca del Baix Llobregat, i aquest és el segon any que es celebra a Sant Vicenç dels Horts. Es tracta d'una proposta de l'Associació de Gastronomia i Turisme del Baix Llobregat (AGT) amb la que vol dinamitzar el territori i posar en valor els productes que es conreen al Parc Agrari del Baix Llobregat.

Fins al 30 de setembre els productes del Parc Agrari ompliran les barres i restaurants de Sant Vicenç dels Horts. Una oportunitat per consumir productes de temporada i proximitat en el seu moment òptim, i en format tapa, per apropar-nos així a una alimentació més saludable. El QuintoTapa Sant Vicenç dels Horts continua amb la proposta de la tapa Km0 (3,5 €) amb un quinto San Miguel Eco i la tapa de la casa (3 €) amb un quinto Alhambra, a més de les propostes amb vins DO Penedès. Aquí teniu algunes d'elles, per anar obrint gana.


Amb la participació al QuintoTapa, la ciutat de Sant Vicenç dels Horts incrementa les activitats de caire gastronòmic que es celebren al llarg de l'any per dinamitzar el sector primari i el de la restauració: la cuina de Quaresma, els projectes gastronòmics de la Fira de Nadal i les sessions de cuina en directe de la Mostra Comercial, Agrícola i Gastronòmica.

Trobareu més informació sobre l'edició d'enguany a www.quintotapa.cat, com els establiments participants i els premis que podeu guanyar amb el Tapaport.

La ruta és una iniciativa de l'Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts i l'AGT i la patrocinen San Miguel i la DO Penedès.