Ingredients:
- 190 grams de farina de blat
- 2 culleradetes d'impulsor químic Royal
- 1/4 culleradeta de sal
- 200 grams de sucre blanc
- 1 cullerada de ratlladura de taronja
- 3 ous mitjans
- 120 ml iogurt grec
- 120 ml d'oli de girasol
- 2 culleradetes de Cointreau
En un bol gran posem el sucre i la ratlladura de taronja i els freguem amb les mans per deixar anar els olis de la pell de la taronja. Afegim els ous i els batem amb una batedora de varetes uns cinc minuts. Aboquem després el iogurt, l'oli i el licor i ho mesclem tot fins que quedin tots els ingredients ben integrats. Afegim la farina amb l'impulsor químic i la sal, prèviament tamisats, i els mesclem a ma amb una espàtula. No cal mesclar gaire, just per barrejar els ingredients.
Aboquem la massa en un motlle rectangular de 28 cm, prèviament greixat, i el fornegem durant 45 minuts o fins que, quan el punxem amb un escuradents, aquest surti net. Abans de desemmotllar el bescuit el deixem reposar dins del motlle 5 minuts, i després el deixem refredar sobre una reixeta.
Recepta del blog Denikatessen, Orange yogurt cake.
ResponSuprimeixAnna; Tot un encert per el paladar aquest biscuit de iogurt amb taronja... és que el que és bo, com diría Josep Pla, no tè rival.
Salutacions Anna¡¡ ;O)
Comparteixo la teva oponió...un bon bescuit que no falti mai!
ResponSuprimeixClara
El extra de Cointreau amb la taronja em sembla ple de promeses!
ResponSuprimeixEl problema que tenim a casa amb els bescuits fets a casa es que... no duren!!!! I al traste l'operació bikini jejeje
Petons,
Palmira
Totalment d'acord amb tu, és una de les receptes que més m'agrada fer, tenir un bescuit casolà és genial per començar el dia (o acabar-lo) de bona manera! i com ara intentem controlar-nos... el congelem a porcions i queda perfecte si el treus la nit abans. El toc de taronja és un dels preferits a casa. Un petó!
ResponSuprimeix