Buscant idees per Pinterest, vaig trobar aquests zoodles de carbassó amb gambes, lleugers i ideals per aquell dia que et ve de gust sopar quelcom diferent a un tall a la planxa o una amanida, però sense gaire calories.
Ingredients per a dues persones:
- 1 carbassó gran
- un parell d'alls
- 200 grams aprox. de gambes
- un gotet petit de vi blanc
- mitja llimona
- oli d'oliva verge extra
- julivert picat
- sal i barreja de pebres
Rentem bé el carbassó, l'eixuguem i el ratllem.
En un wok o paella, enrossim els alls tallats ben petits, amb una mica d'oli d'oliva, vigilant que no es cremin per, a continuació, afegir les gambes pelades; les saltegem una mica i afegim el suc de la llimona i un rajolí de vi blanc i deixem que evapori el vi -vigileu de no fer massa les gambes, just que canviïn de color-. Afegim les espirals de carbassó -talleu-les amb unes tisores si surten massa llargues-i les saltegem un parell de minuts; afegim el julivert picat, una mica de sal i el pebre mòlt, remenem bé i servir immediatament.
Jo també tinc aquesta màquina i la faig servir MOLT! Aquesta recepta de carbassó amb gambes m'agrada! Sobretot el gotet de vi per fer la salseta! 😋 Ho tindré en compte!!
ResponSuprimeixPetons
Et permet menjar verdures d'una manera diferent..i amb una bona salsa t'estalvies les calories de la pasta! Petonets!
SuprimeixL'autor ha suprimit aquest comentari.
ResponSuprimeixUn gran invent la màquina, jo faig el carabassó al vapor, al dente, amb cúrcuma!! Booons aquests teus!!ptnts
ResponSuprimeixPer donar-li un toc més festiu li he posat les gambetes, ha,ha!! Ja els provaré amb cúrcuma que és ben saludable! Petonets!
SuprimeixUn gran invent la màquina, jo faig el carabassó al vapor, al dente, amb cúrcuma!! Booons aquests teus!!ptnts
ResponSuprimeixDona molt de joc la maquineta tot i que encara no he conseguit fer-ne de pastanaga decents!
ResponSuprimeixAquesta recepta la preparo molt sovint però mai amb el gotet de vi blanc que li ha d'anar molt bé!
Petons i bona setmana!
Palmira
Vaig anar a un taller del Gadgets Cuina i ens van ensenyar diferents aparells; jo crec que el que té forma de "sacapuntas" deu ser el més pràctic per les pastanagues. Jo encara estic a la fase del carbassó, a veure quan m'animo a la de la pastanaga, ha,ha!! Petonets!
ResponSuprimeixQue sans i que bons,son els espaguetis de carbassó.
ResponSuprimeixJo els faig amb diferents acompanyaments.
Al Carles es posa molt content, quan els hi faig.
Petons Anna
Mmm quin plat més bo!! tinc el catxarret aquest de fer zoodles i encara no l'he estrenat... potser que després d'un parell d'anys m'hi fiqui no??? aquest plat seria una molt bona opció! Petonets parella!
ResponSuprimeix