Festival Tapes de Món al Districte Cultural LH

Els propers 8 i 9 d'octubre es celebrarà la 2ª edició de Tapes del Món al Districte Cultural de L'Hospitalet de Llobregat. Organitzada per l'Associació de Gastronomia i Turisme (AGT), i amb la col·laboració de l'Ajuntament de L'Hospitalet, aquesta proposta gastronòmica, que compta amb el patrocini de Moritz, donarà el protagonisme d'aquesta edició a la cultura, representada per un munt d'actuacions de dansa i musicals.

La gastronomia és cultura i amb Tapes del Món tindrem l'oportunitat de conèixer una mica més de la cultura de països com Senegal, Equador, Perú, Colòmbia, Marroc, República Dominicana, Bolívia i Síria fent un tast del seus plats més típics; a Tapes del Món podrem degustar ceviches peruans, cuscús, arepas, causa limeña, pastes àrabs, tajin, falafel o quinoa, tastos que estaran amenitzats amb actuacions en directe: balls africans, danses mexicanes i peruanes, salsa caleña i l'actuació de l'Esbart Dansaire de L'Hospitalet. També col.laboraran en aquesta edició el col.lectiu Contorno Urbano, TPK i Tro.

Tapes del Món treu al carrer L'Hospitalet més multicultural; les tapes seran l'excusa perfecte per apropar cultures. I per anar obrint gana, aquí teniu algunes de les tapes que podreu tastar el proper cap de setmana:


Si no coneixeu L'Hospitalet del Llobregat, el Districte Cultural LH está situat al carrer Cobalto entre el carrer Riera dels Frares i Miquel Romeu. Els horaris per degustar les tapes: dissabte de 19 a 23 hores i diumenge de 12 a 16 hores. Més informació a www.tapesdelmon.cat, on trobareu totes les tapes, una mica d'història sobre cada plat i la recepta de cadascuna d'elles.

Fes la volta al món aquest cap setmana! Vine al Festival Tapes del Món al Districte Cultural de L'Hospitalet de Llobregat!

Palmira POM ha dit...

M'agrada l'idea de compartir cultura menjant, crec que és la cosa que més ens apropa i que ens fa sentir orgullosos sempre, oi?!
Petons
Palmira
PD: quins caps de setmana tens, eh?!

Anna Pigarda ha dit...

Es una manera de conèixer altres cuines que potser d'una manera no coneixeries! I tot amenitzat amb música i dansa! Què més vols? Bon cap de setmana!