Festival Tapes de Món al Districte Cultural LH

Els propers 8 i 9 d'octubre es celebrarà la 2ª edició de Tapes del Món al Districte Cultural de L'Hospitalet de Llobregat. Organitzada per l'Associació de Gastronomia i Turisme (AGT), i amb la col·laboració de l'Ajuntament de L'Hospitalet, aquesta proposta gastronòmica, que compta amb el patrocini de Moritz, donarà el protagonisme d'aquesta edició a la cultura, representada per un munt d'actuacions de dansa i musicals.

La gastronomia és cultura i amb Tapes del Món tindrem l'oportunitat de conèixer una mica més de la cultura de països com Senegal, Equador, Perú, Colòmbia, Marroc, República Dominicana, Bolívia i Síria fent un tast del seus plats més típics; a Tapes del Món podrem degustar ceviches peruans, cuscús, arepas, causa limeña, pastes àrabs, tajin, falafel o quinoa, tastos que estaran amenitzats amb actuacions en directe: balls africans, danses mexicanes i peruanes, salsa caleña i l'actuació de l'Esbart Dansaire de L'Hospitalet. També col.laboraran en aquesta edició el col.lectiu Contorno Urbano, TPK i Tro.

Tapes del Món treu al carrer L'Hospitalet més multicultural; les tapes seran l'excusa perfecte per apropar cultures. I per anar obrint gana, aquí teniu algunes de les tapes que podreu tastar el proper cap de setmana:


Si no coneixeu L'Hospitalet del Llobregat, el Districte Cultural LH está situat al carrer Cobalto entre el carrer Riera dels Frares i Miquel Romeu. Els horaris per degustar les tapes: dissabte de 19 a 23 hores i diumenge de 12 a 16 hores. Més informació a www.tapesdelmon.cat, on trobareu totes les tapes, una mica d'història sobre cada plat i la recepta de cadascuna d'elles.

Fes la volta al món aquest cap setmana! Vine al Festival Tapes del Món al Districte Cultural de L'Hospitalet de Llobregat!