Batut de meló i menta

Què et trobes que no saps que fer amb aquell tros de meló que fa dies que es passeja pel frigorífic? Doncs te'n vas a Pinterest, remenes una mica i segur que trobes una idea que t'agrada. I de Pinterest surt aquest batut de meló i menta, amb iogurt grec i llima, dolcet i súper refrescant, que us animo a que proveu de fer a casa, per que la recepta no pot ser més fàcil de preparar!

Ingredients per una persona o dos (tenint en compte que surten uns 400 ml de batut aprox.):
  • 300 grams de meló fred sense pell ni llavors
  • 1 iogurt grec ensucrat de la Fageda
  • 1 llima
  • unes quantes fulles de menta
En el got de la batedora de ma posem el meló tallat a trossos, unes quantes fulles de menta -reservant unes quantes per decorar-, un iogurt grec ensucrat de La Fageda, i la pell ratllada i el suc d'una llima i batem tots els ingredients fins aconseguir la consistència que més ens agradi. Servim ben fresc decorat amb la menta. Si voleu que sigui més dolç podeu afegir mel o xarop d'atzavara al vostre gust.

Bruixes a la cuina ha dit...

Absolutament refrescant!!! ♥
Petons guapa!

Joan Antoni Enrich ha dit...

Jo faig el meló amb menta com a postre. Tallo el meló a trossos, incorporo unes fulles de menta tallades ben petites, una cullarada de mel jubt amb unes gotes de suc de llimona. Queda francament bó i va bé quan el meló no és excessivament dolç.

Eva ha dit...

M'encanta!! aquesta tarda aniré a comprar llimes i em faré un berenar súper súper bo!! un petonàs maca!!

Anna Pigarda ha dit...

Unes postres ben refrescants! I sense làctics! En prenc bona nota! Salut!

Anna Pigarda ha dit...

Ja m'explicaràs si t'ha agradat la combinació! Petonarros!

Anna Pigarda ha dit...

Per aquestes latituds en necessiten de begudes ben refrescant...he,he! Petonets!

Unknown ha dit...

El iogurt és un làctic

Unknown ha dit...

Perdona, ara he vist que responies al Sr. Enrich.