Ingredients per una persona o dos (tenint en compte que surten uns 400 ml de batut aprox.):
- 300 grams de meló fred sense pell ni llavors
- 1 iogurt grec ensucrat de la Fageda
- 1 llima
- unes quantes fulles de menta
En el got de la batedora de ma posem el meló tallat a trossos, unes quantes fulles de menta -reservant unes quantes per decorar-, un iogurt grec ensucrat de La Fageda, i la pell ratllada i el suc d'una llima i batem tots els ingredients fins aconseguir la consistència que més ens agradi. Servim ben fresc decorat amb la menta. Si voleu que sigui més dolç podeu afegir mel o xarop d'atzavara al vostre gust.
Absolutament refrescant!!! ♥
ResponSuprimeixPetons guapa!
Per aquestes latituds en necessiten de begudes ben refrescant...he,he! Petonets!
SuprimeixJo faig el meló amb menta com a postre. Tallo el meló a trossos, incorporo unes fulles de menta tallades ben petites, una cullarada de mel jubt amb unes gotes de suc de llimona. Queda francament bó i va bé quan el meló no és excessivament dolç.
ResponSuprimeixUnes postres ben refrescants! I sense làctics! En prenc bona nota! Salut!
SuprimeixEl iogurt és un làctic
SuprimeixPerdona, ara he vist que responies al Sr. Enrich.
SuprimeixM'encanta!! aquesta tarda aniré a comprar llimes i em faré un berenar súper súper bo!! un petonàs maca!!
ResponSuprimeixJa m'explicaràs si t'ha agradat la combinació! Petonarros!
Suprimeix