Ingredients:
- 100 grams de formatge parmesà ratllat
- 200 ml de llet sencera
- 4 fulles de gelatina
- 60 ml de nata
- un pessic de sal i de sucre
- melmelada de tomàquet de La Fageda
Posem a hidratar les fulles de gelatina amb aigua freda, uns 10 minuts.
En un cassó, posem el formatge ratllat, la llet sencera, i un pessic de sal i un de sucre, i remenem a foc suau fins que es desfaci el formatge i just fins que arrenqui el bull. Escorreguem bé la gelatina i l'aboquem a la crema de formatge i remenem fins que es desfaci totalment. Esperem a que es refredi.
Muntem al nata i l'afegim a la crema, abans que comenci a quallar, i aleshores, la repartim en gotets que haurem omplert primer amb unes cullerades de melmelada de tomàquet. Feu servir una cullereta petita per abocar la crema al got, d'aquesta manera ajudareu a que es reparteixi millor i a que no es barregi amb la melmelada. Us recomano preparar aquesta recepta d'un dia per un altra, i servir-la, havent-la tret del frigorífic un quart d'hora abans, per que no estigui massa freda, doncs perd gust.
Uns gotets molt vistosos dignes d'un restaurant de luxe!
ResponSuprimeixPetons
Palmira
M'agrada molt presentar els entrants o les postres amb gotets! Trobo que fan molt de goig. Un petonet!
SuprimeixHola anna! bon any! aquestes postres més lleugeretes venen molt de gust després d'uns dies de no parar de menjar... ! petons
ResponSuprimeixLa veritat és que ajustes la quantitat per que sigui un entrant lleuger, perquè la panna cotta pórta nata i formatge, però en la quantitat justa són uns entrants ideals per anar obrint boca. Una abraçada!
SuprimeixLes postres....delicioses! I la presentació...espectacular!
ResponSuprimeixPetons, Anna!
Olga
Els gotets són genials per presentacions originals a taula! Petons!
SuprimeixLlàstima que ja hagin passat les festes, perquè aquesta mousse em sembla ideal com a aperitiu de luxe. Em guardo la recepta pel proper àpat de compromís ;)
ResponSuprimeix