32 edició de “La Mostra comercial i agrícola” de St Vicenç dels Horts

El proper cap de setmana tindrà lloc una nova edició de “La Mostra”, la tradicional fira de St Vicenç dels Horts, coincidint amb la Festa Major d’hivern del municipi vicentí.

Aquest any hi hauran un munt d'activitats relacionades amb la gastronomia, com els tallers de cuina en directe realitzats per restauradors del municipi i que comptaran amb dos convidats d'excepció, l'Ada Parellada, xef del restaurant Semproniana, i en Josep Lladonosa, escriptor del Gran Llibre de la Cuina Catalana. Es faran tallers sobre la cuina d'aprofitament, sobre com fer postres saludables o com elaborar la salsa de calçots, entre d'altres. També es durà a terme un taller de cuina de mercat amb productes de proximitat, i un de cuina en directe de cuscús, realitzat per membres de la Comunitat Islàmica de la població. També hi ha lloc per les degustacions de vermuts i de gintònics i una gran Botifarrada popular. Podeu consultar l'amplia programació de sessions de cuina en directe que es celebraran al llarg del cap de setmana aquí . La majoria d'aquestes activitats es realitzaran a l'espai Mostra de Degustació, situat a la Plaça Lluís Companys.

La Cooperativa Agrícola, el col·lectiu de pagesos del municipi i el Parc Agrari del Baix Llobregat col·laboren en la Mostra per promocionar el producte fresc i de proximitat. Consumint aquest producte garantim la preservació d'aquest espai agrícola i la nostra salut es beneficia de consumir producte fresc i de km0.

L'exposició hortofrutícola i la d'eines antigues, la mostra d'horts escolars, el taller petit pagès per aprendre a plantar i el mercat de producte fresc i de proximitat son altres activitats que es celebraran durant els dies de la Mostra i que reflecteixen la importància del sector agrícola en el municipi.

Ens veiem a La Mostra!