TastaViladecans 2015

Aquest divendres, dia 8 de maig, s'inaugura al Parc de la Marina de Viladecans la 5ª edició del Fira Tapa. Els 22 establiments participants elaboraran les seves tapes amb productes conreats pels agricultors de la zona o elaborats per empreses de l'entorn. Es podrà adquirir a la mateixa Fira un forfet per 12 euros que permetrà degustar cinc tapes, dos postres, cafè i tres begudes. Aquí teniu algunes de les tapes que podreu degustar el proper divendres, per anar obrint gana.

Amb aquest acte es dona el tret de sortida a La ruta de la Tapa que des de dissabte fins al 31 de maig permetrà degustar per tres euros una tapa i una beguda en els establiments participants.

I el cap de setmana següent es celebra la 45ª edició de la Fira de Sant Isidre i la 14ª edició de la Mostra d'Activitats, on també trobareu unes quantes activitats gastronòmiques molt interessants:

  • El dissabte 16 de maig a les 12 del migdia, a l'Espai del Comerç del Parc de la Marina, el 4rt Concurs d'Allioli; la inscripció es tanca el dilluns 11 de maig a les 14.00 hores. 
  • El mateix dissabte per la tarda a les 18.00 hores hi haurà una conferència sobre les flors al menjar: "Ideas que son flores y que además ¡Se comen! a càrrec de Laura Carrera, sòcia fundadora de Flores en la Mesa, a l'Edifici Cúbic. 
  • El diumenge a les 11 hores, un showcooking sobre 'El món dels fideus amb productes de proximitat' a càrrec de Domingo Morillas, del restaurant Can Mingo. Edifici Cúbic.
  • I a les 18.00 del mateix diumenge una Jam gastronòmica intergeneracional d'improvisació amb productes de proximitat, al mateix edifici.
Si voleu més informació sobre aquestes o altres de les múltiples activitats que es celebraran el 16 i 17 de maig, podeu trobar-la a la web de l'Ajuntament de Viladecans.

Nosaltres vam assistir l'any passat, i aquest any repetim! #firaviladecans #tastaviladecans