Sessió de maridatges a Xococake

Fa unes setmanes, Xococake ens va convidar a participar en un maridatge de diferents begudes alcohòliques amb postres, al seu local de Gran de Gràcia, n.17 de Barcelona.

Vam descobrir aquest establiment en un dels tours que organitza Bcn&Cake pels millors establiments de rebosteria de Barcelona. Es va inaugurar aquest any, i el pare de la dolça criatura és l'Albert Badia Roca, un reconegut pastisser barceloní, que ha aconseguit que Xococake sigui destí obligatori dels  xoco-addictes de Barcelona, rodalies, i més enllà. La xocolata és la base de totes les seves creacions, ja siguin bombons, pastissos, galetes o gelats. A més podem trobar xocolata en diferents formats per fer rebosteria a casa, i vins i begudes per maridar amb els espectaculars dolços de Xococake.


La presentació de les begudes les va fer Daniela, del Celler de la Ribera, i de les postres, l'Albert Badia. Alguns dels dolços que vam tastar van ser creats expressament pel maridatge, com els bombons de gerds. Us relaciono a continuació la llista de begudes i postres de que vam gaudir en aquesta intensa sessió de maridatge.

Baltasar Gracián Vi de Gel
Bodegues San Alejandro D.O. Calatayud
Financier de gianduja

Tantum Ergo Pinot Noir
Bodegues Hispano Suizas - D.O. Utiel Requena
Rebosteria tropical de gerds

Valdueza Vendimia Tardía
Bodegues Marqués de Valdueza - D.O. Extremadura
Bombó de gerds

Septima Vendimia Tardía Gewürztraminer
Bodegues Septima - Argentina
Tires de taronja

Moscato Sito Venere - Moscato d'asti
Italia
Coca de brioix

Cristal.lí Moscatell Dolç - Vins del Comtat
D.O. Alicante
Profiterol de crema de xocolata blanc a la vainilla

Cervesa Vudú Imperial Stout - Castilla
Guanaja extrem

Cava Mas Pujadó Gran Reserva - D.O. Cava
Volcano de llet

Pedro Ximenez Reserva Familia - Bodega Lopez Hermanos
D.O. Málaga
Praliné a l’antiga

Licor de cacao KKO - Mascaró
Guajana extrem

Per cert si aneu ara a Xococake, el trobareu fàcilment per la flaire que desprèn la paradeta de xocolata desfeta que han posat a l'entrada de l'establiment. Deixeu-vos endur per les aromes de la xocolata i gaudiu de les elaboracions d'aquest genial mestre xocolater.