Ingredients:
- 2 ous
- 90 grams de sucre
- 60 grams de mantega a temperatura ambient
- 10 ml d'aroma de vainilla
- 70 grams de farina
- 50 grams de Maizena
- 7,5 ml de llevat en pols Royal
- 1/4 kg. d'almívar de llet (podeu afegir-li una mica d'Oporto)
- sucre llustre
Barregem bé la mantega amb el sucre; afegim els ous i continuem barrejant els ingredients fins que aconseguim una consistència cremosa. Incorporem l'aroma de vainilla. Aleshores afegim els ingredients secs (farina, Maizena i llevat), tamisats. Cal fer-ho poc a poc, remenant just per que s'integrin a la massa; és millor fer-ho manualment, per evitar de batre-la en excés.
Aboqueu la massa dins del motlles per magdalenes, fins un màxim de 3/4 parts del motlle. Enforneu durant 15 minuts.
Quan s'hagin refredat una mica, feu un tall horitzontal a la part superior del pastissets, treieu aquesta part, i ompliu amb almívar de llet, -us aconsello que ho feu amb una màniga pastissera, quedarà més polit-, després torneu a posar el trosset que heu tret a sobre. Empolsineu per sobre els pastissets amb sucre llustre.
Com sempre us recomano que visiteu la llista de participants d'aquest mes.
unas princesitas deliciosas,bicos
ResponSuprimeixGracias, guapa!! Yolanda tiene un recetario genial!
SuprimeixUis, ese dulce de leche asomando me llama a gritos, COMEMEEEEEEEEE COMEMEEEEEE! Estupendas!
ResponSuprimeixYolanda nos está viciando con estas recetas, ja,ja...
SuprimeixJajajaja, al final no t'has pogut resistir d'afegir greix i farina, jiji. Tenen una pinta estupenda. Moltes gràcies per la teva participació. Petons. Yolanda.
ResponSuprimeixHola, se ven deliciosas!!!!!
ResponSuprimeixBesotes!