Mossecs de xocolata negra, magrana i un toc de sal

El títol de la recepta d'avui és quasi més llarg que la recepta en si mateixa. I és que aquests mossecs de xocolata negra i magrana amb un toc de sal es preparen en un moment i estan boníssims.

Ja havia vist aquesta recepta per les xarxes socials feia temps, però no m'acabava de fer el pes afegir a la xocolata llavors de magrana. Vaig pensar que espatllaria el sabor de la xocolata -m'agrada menjar-la sola- però anava ben equivocada. La magrana potencia el sabor de la xocolata, suposo perquè el suc de les llavor neteja el paladar i cada mossegada de xocolata és com la primera, una explosió de sabor. 


Com us deia la recepta es prepara en un tres i no res. Farem servir xocolata negra per fondre, llavors de magrana i escates de sal o sal normal. Les quantitats depenen de com sigueu de llaminers. 

Tallem la xocolata que volguem fer servir en trossos ben petits. La posem en un bol i el fiquem al microones. Primer un minut a potència màxima, i després a intervals de 30 segons, fins que la xocolata comenci a fondre's. Remeneu-la amb una espàtula fins aconseguir una crema llisa, brillant i sense grumolls. Compte amb escalfar la xocolata massa estona al micro no se'ns cremi. El calor residual ens ajudarà a acabar de fondre la xocolata. 


Una vegada fosa la xocolata, l'estenem amb l'ajuda d'una espàtula sobre una safata folrada amb paper vegetal, vigilant que no ens quedi massa gruixuda. Repartim per sobre les llavors de magrana i les escates de sal. Fiquem la safata a la nevera fins que la xocolata prengui. Aleshores la trenquem en  trossos irregulars i la guardem a la nevera tancada en un túper fins al moment de devorar-la. 

Aquests mossecs són ideals per acompanyar la sobretaula. 

Us aconsello també afegir les llavors de la magrana en una recepta com la del pa amb oli i xocolata. La combinació és addictiva.