BenvinGUST al Baix Llobregat, el nou programa de TV que ens farà “descobrir i tastar” la comarca

Avui s’ha presentat a Sant Just Desvern el nou programa de televisió BenvinGUST al Baix Llobregat. Un programa que en aquesta primera etapa recorrerà 13 municipis amb la intenció de fer-nos descobrir i tastar la comarca. A cada municipi, un xef del col·lectiu Sabors de l’Horta elaborarà una recepta amb producte fresc del Parc Agrari del Baix Llobregat. Així ens endinsaran en els sabors i textures que són presents als seus establiments. 

La riquesa culinària i gastronòmica del Baix Llobregat, així com els principals punts turístics de la comarca, seran els grans protagonistes d’aquesta nova sèrie de televisió. Mentre els cuiners seran els fidels representants de la cultura gastronòmica, hi haurà altres convidats, personatges de la vida pública i cultural, que ens descobriran alguns indrets turístics imprescindibles per conèixer la bellesa natural, cultural i històrica de la comarca.

El programa serà conduït per l’actor Jordi LP i està impulsat pel Consell Comarcal i el Consorci de Turisme de la comarca, amb el suport de la Diputació de Barcelona. S’estrenarà el dia 12 de maig, a les 9 del vespre, i es podrà veure a través dels canals del Grup ETV – Terramar, concretament a ETV, Televisió del LLOBREGAT. A banda es farà una àmplia cobertura a les xarxes socials per tal de promocionar el programa de TV i fer-lo conèixer al públic en general.