Ingredients:
- 4 lloms de salmó
- 4 grans d'all
- 1/4 tassa de mel
- 2 llimones dolces
- 2 cullerades de salsa de soia
- pebre negre mòlt
- una culleradeta d'espècies Cajun o altra espècie picant
- oli d'oliva verge extra
Ratllem la pell d'una llimona dolça i la reservarem.
En un bol petit mesclem els grans d'all ben picats amb la mel, la salsa de soia, el pebre negre mòlt i el suc d'una o dues llimones dolces. Podeu ajustar les quantitats per elaborar la salsa al vostre gust. A casa, per exemple, ens agrada molt el gust que aporta la llimona dolça i vaig afegir el suc de dues llimones, en lloc d'una, com posa a la recepta original.
Assaonem els lloms de salmó amb les espècies Cajun. En una paella gran posem un raig d'oli per cuinar els lloms de salmó. Primer per una banda, uns 4-5 minuts. Després els girem, aboquem la salsa de mel per sobre, i els cuinem 3-4 minuts més. Els tombem una vegada mes i els cuinem un parell de minuts més abans de servir-los a taula, afegint a l'últim moment la ratlladura de llimona dolça per aromatitzar el plat.
Adaptació de la recepta de Delish Food
El picant i el cítric són fantàstics amb el salmó, és com si li restés grassa a la textura i millori el seu sabor.
ResponSuprimeixApuntat però per un dia sense la Polyanna que és al.lérgica al salmó.
Una abraçada de lluny ;o)
Palmira
Podries dir els ingredients de la barreja d'espècies Cajun. Gràcies !!!!
ResponSuprimeixHola, Marcela!
SuprimeixEt passo un enllaç on trobaràs una recepta per preparar la mescla d'espècies Cajun a casa.
https://gastronomiaycia.republica.com/2017/09/27/como-hacer-la-mezcla-de-especias-cajun/
Salut,
Perfecte !!!!
SuprimeixAquesta recepta la faig molt semblant però per aletes de pollastre. Ho haurem de tastar amb el salmó. Només de pensar-hi faig salivera!!
ResponSuprimeixpetons
Doncs amb aletes de pollastre ha de ser tot un vici!!M'ho apunto!
Suprimeix